Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A Kardashian/Jenner lányok közül ki tetszik nektek a legjobban?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy gagyi vagy hogy mű vagy öreg vagy férnél van vagy buta csak kinézetre ki az akivel randiznátok?
Küldj akkor smink nélküli, és plasztikázás előtti képet, mert így csak a műanyagot látni... 😃
Addig nem lehet műanyagmentes véleményt mondani, amíg csak azt látni.
Kourtney a legtermészetesebb és a legarányosabb szerintem és ahhoz képest, hogy elmúlt 40 nagyon csinos nő és a szarkasztikus stílusa is tetszik. Kendallel is randiznék de még Krisszel is előbb mint Khloéval vagy Kylieval.
Kim is nagyon szép de őt összerakták konkrétan a sebészek és nagyon irritáló ahogy beszél, biztosan okos nő de segghülyének hangzik. Khloé és Kylie a legborzalmasabbak szerintem, nagyon el van tolva az arcuk, taszító látványt nyújtanak ha nincsenek megphotoshopolva.
Valószínűleg megleszek szórva piros kezecskékke, de ettől függetlenül mindegyikkel simán lefeküdnék. Jól néznek ki, adnak magukra és nőies a kisugárzásuk. Mondom ezt úgy, hogy nem rajongok a műnőkért.
Kourtney nyerne nálam is közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!