Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nőknek fontos az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nőknek fontos az, hogy a párotok rendelkezzen érettségivel?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok és nincs érettségim, viszont van 1 szakmám. Ezt eddig nem tudta a párom, nem került szóba a 3 éves kapcsolatunkban soha. Tegnap egy beszélgetés alatt feljött a téma, hogy szerinte aki nem rendelkezik érettségivel, az buta és nem állja meg a helyét az életben, nem fog annyit keresni mint akinek van érettségije. Erre én mondtam neki, akkor hogy létezik az, hogy én érettségi nélkül egy szakmával keresek 450000 Ft.-ot nettóban, te meg csak 230000 Ft.-ot irodai asszisztensként érettségivel? Na itt derült ki, hogy én nem rendekezem azzal a bizonyos papírkával, azóta pedig csak ezen lovagol, mert szerinte márpedig ez egy alapvető műveltségnek számít, nem is érti miért nem mondtam el neki, mikor ismerkedtünk, akkor tuti nem jött volna össze velem. Teljesen ledöbbentem. Mielőtt nem jött volna fel a téma, nem volt semmi baj, jól kijöttünk egymással mindig, szeretem őt és ő is engem, de most teljesen úgy kezel mint egy idiótát és ez nagyon rosszul esik. Nekem anno eszemben sem volt, hogy közöljem vele, nincs érettségim, nem gondoltam hogy ez ilyen nagy dolog, sohasem foglalkoztam vele, szükségem sem volt rá soha.
2020. ápr. 5. 09:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted a kocsi meg a többi alapvető életszükséglet? Régen a az egyszerű ember is elment a helyi mérnökhöz, hogy építsen neki házat meg csináljon neki szerszámot? Ne vicceljünk már! A kényelmi dolgokhoz mint a számítógép gép meg a többi igen ahhoz kell,nem is a mérnököket szóltam le hanem a sok büfészakos diplomást, de ne zavarjon! ;)
2020. ápr. 5. 18:18
 32/34 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 51%-os, hiába dobálózol olyan jól hangzó kifejezésekkel, hogy "büfé szak" mert ezt a munkaerő piacon nem hasznos szakokra, különösen a bölcsészre szokták mondani, de megnyugtatlak, hogy ezek elvégzése ugyanúgy nehéz, és aki egy érettségit nem bír letenni, az egy büfé szakot sem bírna végig csinálni.

Még egyszer elmondanám: itt párkapcsolatokról van szó. Nekem fontosabb, hogy a párom művelt legyen és intelligens, bejönnek a büfé szakosok. Ha elromlik valami, szerelőt hívok, akinek megfizetem a munkáját. Nem azért akarok párkapcsolatot, hogy mosógépet szereljen meg lerakja a laminált padlót, bár tök jó, ha valaki ezekhez ért, azonban erre ritkán van szükség, viszont beszélgetni naponta fogok vele, szórakozni együtt fogunk eljárni, élményeinket közösen éljük meg. Mindebben én egy "büfészakossal" vagy úgy általában egy művelt, diplomás emberrel jobban megtalálom a hangot, mint egy szakemberrel. Nem értem, mire kell itt vergődni, van épp elég nő akinél ez nem elvárás. (Mint korábban írtam nálam sem a papír, hanem ami mögötte van). De a te esetedben nyilván arról van szó, hogy a beszűkült ostobaságaidat hangoztasd, hogy a diplomások cart sem érnek, bezzeg egy szobafestő az király. Hagyjuk már ezt, megbeszéltük, hogy nem emberileg nézem le a munkásokat, hanem nincsen velük közös témám és érdeklődésem. Ha ezt sem érted meg, nincs is min csodálkozni.

2020. ápr. 5. 18:32
 33/34 anonim ***** válasza:
83%

"a sok büfészakos diplomást"

Az ő munkájukra is szükség van, és semmivel nem ér kevesebbet, mint a tied, akármi is legyen az.

Nagyon bírom, hogy azok büfészakoznak, akik még azt sem tudták elvégezni.

2020. ápr. 5. 18:42
 34/34 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Nekem igen. Kétdiplomás vagyok, azért egy érettségi szerintem elvárható.

Viszont nem értem, ha a párod szerint műveletlen az, akinek nincs érettségije, akkor a 3 év alatt a beszélgetéseitek alapján gondolom lejött volna neki, ha műveletlen lennél. Nyilván nem vette észre, tehát nem vagy műveletlen, így nem értem, mi a gondja.

Én hiába érettségiztem pl. töriból, lóf-szt nem tudnék hozzászólni egy aranyublla-diskurzushoz :D

2020. ápr. 5. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!