Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nőknek fontos az, hogy a párotok rendelkezzen érettségivel?
Kedves 51%-os, hiába dobálózol olyan jól hangzó kifejezésekkel, hogy "büfé szak" mert ezt a munkaerő piacon nem hasznos szakokra, különösen a bölcsészre szokták mondani, de megnyugtatlak, hogy ezek elvégzése ugyanúgy nehéz, és aki egy érettségit nem bír letenni, az egy büfé szakot sem bírna végig csinálni.
Még egyszer elmondanám: itt párkapcsolatokról van szó. Nekem fontosabb, hogy a párom művelt legyen és intelligens, bejönnek a büfé szakosok. Ha elromlik valami, szerelőt hívok, akinek megfizetem a munkáját. Nem azért akarok párkapcsolatot, hogy mosógépet szereljen meg lerakja a laminált padlót, bár tök jó, ha valaki ezekhez ért, azonban erre ritkán van szükség, viszont beszélgetni naponta fogok vele, szórakozni együtt fogunk eljárni, élményeinket közösen éljük meg. Mindebben én egy "büfészakossal" vagy úgy általában egy művelt, diplomás emberrel jobban megtalálom a hangot, mint egy szakemberrel. Nem értem, mire kell itt vergődni, van épp elég nő akinél ez nem elvárás. (Mint korábban írtam nálam sem a papír, hanem ami mögötte van). De a te esetedben nyilván arról van szó, hogy a beszűkült ostobaságaidat hangoztasd, hogy a diplomások cart sem érnek, bezzeg egy szobafestő az király. Hagyjuk már ezt, megbeszéltük, hogy nem emberileg nézem le a munkásokat, hanem nincsen velük közös témám és érdeklődésem. Ha ezt sem érted meg, nincs is min csodálkozni.
"a sok büfészakos diplomást"
Az ő munkájukra is szükség van, és semmivel nem ér kevesebbet, mint a tied, akármi is legyen az.
Nagyon bírom, hogy azok büfészakoznak, akik még azt sem tudták elvégezni.
Nekem igen. Kétdiplomás vagyok, azért egy érettségi szerintem elvárható.
Viszont nem értem, ha a párod szerint műveletlen az, akinek nincs érettségije, akkor a 3 év alatt a beszélgetéseitek alapján gondolom lejött volna neki, ha műveletlen lennél. Nyilván nem vette észre, tehát nem vagy műveletlen, így nem értem, mi a gondja.
Én hiába érettségiztem pl. töriból, lóf-szt nem tudnék hozzászólni egy aranyublla-diskurzushoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!