Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nőknek fontos az, hogy a párotok rendelkezzen érettségivel?
20.-nak.
Nálunk (autóipar) van sok műszaki diplomás srác.
Prolibak viselkedésre, mint a melósok!
Ráadásul a gépészeti oktatásban mitől művelődne ki?
Én sem jönnék össze nem diplomással...de!
A ti esetetekben az van, hogy ha eddig nem tűnt fel neki, akkor nincs köztetek akkora különbség a végzettség ellenére sem. Tudom, van olyan diplomás, aki remekül kijön az eladó, fodrász vagy autószerelő párjával, mert amit a párkapcsolattól elvárnak az mindkettejüknek így elég. Én többet várok el, de észre is veszem, ha valaki nem diplomás. Ha pedig nem veszem észre, akkor nem számít a diploma, az illető eléggé művelt.
Amúgy az a gáz, hogy te sem azon buktál ki, hogy nem értékeli a műveltségedet amit az érettségi hiánya ellenére kialakítottál, hanem azon, hogy te többet keresel.
Tudom, hogy nem hiszitek el, de abszolút hidegen hagy, mennyit keres a másik, ha el tudja magát tartani. Inkább jönnék össze egy tanárral vagy könyvtárossal, mint egy pénzt hajtó szakmunkással, ha az illető nem rendelkezik azzal a műveltséggel ami nekem fontos.
Ha rendelkezik, üsse kavics. Ám ez ritka.
A helyedben szakítanék a lánnyal. Bár eddig megfeleltetek egymásnak úgy tűnik, de ha ezen utólag kiakad akkor ő az érettségi ellenére is elég felszínes. Az elmúlt 3 évet nézze, ne a papírt.
"Ebben a pillanatban mondtam volna neki, hogy "akkor pont itt az ideje, hogy hazaköltözz az anyádhoz"
Vagy forditva.
Mindenkinek van elvárása.. képzeld el, ha kiderülne, hogy pl nincsenek fogai, műfogsora van, csak sosem jött szóba, hisz átlagos a szája kívülről, benned fel sem merült, hisz huszonéves, mindenkinek(a többségnek) saját fogai vannak.
Hirtelen elkezdenéd érezni a porcelán fogakat csókolózásnál, azt kezdenéd figyelni, melyiken látszik, hogy hamis, hogyan rág vele, hogyan mossa, megreped e, ha valami keményet rág.. Teljesen kikészítene. Azon lovagolnál, hogy vesztette el a fogait, mosta e rendesen, miket eszik, a gyerekek is örökölhetik e a rossz génállományt, vagy csak peche volt valamiért..
Ez egy gyászfolyamat, a tökéletes partnert gyászolja most, hagyj neki időt, hogy változzon a világképe, hogy rájöjjön, hogy az eltemetett érték önmagában annyira nem is fontos. Mint a fogak valódisága. Én kiakadnék a műfogakon és az érettségin is, mert így nevelkedtem, ilyeneket tapasztaltam.. majd tapasztalatok másfélét is, és akkor változik majd, mit gondolok.
Egyébként én csinálnék/csinálok mindenféle vizsgát/feladatot, hogy tudjam, képes vagyok e rá. Nem elég, hogy úgy gondolom le tudnék úszni 10 hosszt, kell hozzá a bizonyíték, hogy képes vagyok rá. Mellesleg másoknak sem nagyon hiszem el, ha azt mondják képesek valamire, mondjuk egy 150 kilós ember hiába mondja nekem, hogy le tudja úszni, ha még a sétánál is kifullad.. A papír egy biztosíték egy elért eredményről vadidegenek, kétketőd számára is.
Legutóbb egy angolul makogni tudó ember mondta nekem, hogy középszinten beszél angolul, nem hittem el, kitöltött egy tesztet, hát tényleg nem tudott, csak az alapnál kicsit jobban.
Na az ilyen primitív, tahók miatt, mint az 51%-os, nem kezdek diploma nélküli férfiakkal. mert azt hiszik, nekik nincs szükségük senkire, ellenben a diplomások rájuk vannak utalva. Azt azért megkérdezném, szerinted milyen lenne a világ mérnökök nélkül? Szerinted mit épít a 8 általánost végzett kőműves úgy magától? Milyen gépeket, járműveket használsz?
De 51%-os az élet császára, mert megtanult pár alapdolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!