Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj hogy piedesztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj hogy piedesztára emelem a női nemet?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm,és pont ezért mert bálványként tekintek rájuk..
2020. ápr. 2. 11:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%
Melyik része?
2020. ápr. 2. 13:04
 22/30 A kérdező kommentje:

Rengeteg csaj irja itt ki pl hogy: "nem kérek privit"

Tehát akárhogy is nézzük,tudják a nők hogy állandóan több ezer pasi van aki irna nekik,ja igen 99 perverz,az-az 1 nem de ismét a mérleg a nők számára billen..A pasik megvannak lapból bélyegezve és a számok nem hazudnak.

2020. ápr. 2. 13:53
 23/30 anonim ***** válasza:
#22 ez igaz, de ettől függetlenül nem lesz jobb a helyzet ha isteníted őkez.
2020. ápr. 2. 13:54
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Igen, senkit se kellene.
2020. ápr. 2. 13:55
 25/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem bélyegezek meg senkit azzal, hogy nem kérek privát üzenetet. Egyszerűen nem szeretnék vele beszélni, ennyire egyszerű.
2020. ápr. 2. 14:25
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
Én sem kérek soha privit, pedig nem vagyok népszerű a férfiak körében. De erre én magasról teszek és nem foglalkozom velük. Nem azért mert magasabb rendű vagyok, hanem mert jól érzem magam a saját életemben. Nem kéne egy kis görcs, aki idealizál.
2020. ápr. 2. 14:50
 27/30 anonim ***** válasza:
83%

22, igen, kiírjuk, hogy nem kérünk privit, mert az itt kapott privát üzenetek szinte kivétel nélkül a következők variációi:

-küldj egy képet a lábadról

-megnyalhatom a talpad miután futni voltál és jól beleizzadtál a cipőbe?

-benne lennél egy hármasban?

-mi az ideális péniszméret számodra?

-hajlandó lennél acélbetétes bakancsban belém rúgni?

-szívesen beszélgetnék veled tartós szexuális kapcsolat céljából

-milyen illatú a puncid?

És ezeket nem a szexualitás kategóriában adott válaszaimra kapom, teljes mértékben kéretlenül!

Nos mit gondolsz, miért írjuk oda, hogy nem kérünk privit?

2020. ápr. 2. 14:55
 28/30 A kérdező kommentje:
Itt amúgy nem azért de nincs miröl beszélni,vajon melyik nem fizet a szexért már évszázadok óta,és melykre van jobban kereslet? Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam.Egyedül csak a farkinca van ingyen a világon más nem..
2020. ápr. 2. 17:12
 29/30 anonim ***** válasza:
84%
Arról továbbra se tehet a női nem, ha némely férfi ennyire kétségbe esetten vágyik a szexre.
2020. ápr. 2. 17:16
 30/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Baj. Mert nem emberként tekintesz rá, óriási elvárásokat fogsz felállítani, amiknek senki nem fog megfelelni, és ha össze is jössz valakivel, nem őt fogod szeretni, hanem azt a képet, amit te kitaláltál magadban a fantáziáid alapján.
2020. ápr. 2. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!