Két hónapja szedek napi 1 mg frontint. Mindig hat amikor beveszem. Ha tartom ezt a mennyiséget és nem emelem mert ennyivel jól vagyok akkor ez mindig elég lesz? Emelni nem fogom.
Szedtem régen így, először 0.25 mg elég volt, kb. 4-5 hónap múlva már 0.5 mg kellett, majd azt hiszem 3 hónap múlva 1 mg, persze ez így nem jelent semmit, mert azt vettem észre, hogy attól is függött, hogy éppen mi volt a bajom, mert egy enyhe szorongásra elég volt a 0.5 mg, de a szorongásom bizonyos okokból növekedett, ezért kellett utána az 1 mg. Szerintem még hónapokig elvagy így, de tanácsos elkezdeni valami pszichoterápiát, bármi is legyen most az ok ami miatt szeded.
Én akkor kezdtem el, mikor már az 1 mg is alig segített, és a szakember segítségével is tettem le végül. Fontos, hogy olyanhoz menj, aki nem csak cseverészni akar, hanem jól bevált szakmai eszközökkel és módszerekkel akar segíteni rajtad. Én évekkel ezelőtt még a világ legstresszesebb, legidegesebb valakije voltam, de engem is meglep, hogy mennyiben tudott változtatni rajtam a pszichoterápia.
Nem akarok beleszólni a dolgodba, ezt ne vedd kioktatásnak, csak én is így indultam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!