Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó, hogy az oldalon azt mondják nők, hogy rendes férfival vannak együtt?
Szerinted kit érdekel, hogy mit hiszel? Az én párom rendes és visszafogott, azt nem mondom, hogy mindnekinek ő lenne a leghelyesebb, de ez nem baj.
Milyen reményeket kelt? Hogy nem kell beérni egy semmirekellő lúzerrel, mint te? Hogy rád fanyalodjon valaki? Vagy hogy érted ezt?
Nyilván kompenzálnak. Nem állítom, hogy mindenki, de ha valaki komolyan idegeneknek akarja ecsetelni és bizonygatni hosszasan, hogy az ő párja mekkora király, akkor nagy eséllyel a párja mégsem annyira király. (Mert azért jó, van a kapcsolatoknak egy kezdeti rózsaszín ködös szakasza, amikor tényleg mindenki csak áradozik az új párjáról, bár ez esetben sem érzem indokoltnak, hogy ezt idegeneknek tegyük)
Nyilván mindenki csak a jót szereti megosztani magáról, és nyilván mindenkinek fájó és érzékeny pont a párkapcsolata, és rossz tudomásul venni, ha valami nem működik, vagy valami nem jól működik. Sok esetben nem is veled vagy velünk akarják elhitetni, hogy jó az, ahogy van, hanem maguknak bizonygatnak, mert még nem jutottak el arra a pontra, hogy besimerjék maguknak.
Szerintem sok ember kudarcnak fogja fel, ha a partnere nem olyan, amilyenre vágyik és ezért inkább szemet huny felette, pedig szerintem ez nem kudarc, egyszerűen csak tanulópénz és tapasztalat. A következő kapcsolatban vagy akár a következő szingli életszakaszban ezekből tanulva lehet boldogabban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!