Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó, hogy az oldalon azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó, hogy az oldalon azt mondják nők, hogy rendes férfival vannak együtt?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon beteges, hogy egyesek 3 sornál hosszabb kommentben is bizonygatják, hogy az ő párjuk rendes, visszafogott, helyes szuperpasi, és természetesen 1000000 éve együtt vannak. A való élet nem ezt igazolja, tömegesen tapasztalunk a férfitársaimmal együtt teljesen mást. Akkor mi értelme ilyeneket írni anonimitás mögül? Kinek jó és miért? Inkább káros, mert hamis reményt kelthet egyesekben.
2020. ápr. 1. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem attól nem jobb, ha kamuzok valamit. Ha válaszolok ilyen jellegű kérdésre igenis az igazat írom. De úgy látszik, itt a GYK-n főbenjáró bűn, hogy a férjem egy normális értékrenddel bíró, kedves, figyelmes, törődő ember. Amiatt pedig egyenesen a pokolra fogunk jutni mindketten, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élünk már több mint hat éve.
2020. ápr. 1. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
18%
Aki benne él egy kapcsikában, az a szerelem, vagy a saját rabsága miatt gondolja így, hogy ő rendes valakivel van együtt. Egy kívülálló ezt, aki reálisabban látná ezt az "életet", máshogyan vélekedne.
2020. ápr. 1. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted kit érdekel, hogy mit hiszel? Az én párom rendes és visszafogott, azt nem mondom, hogy mindnekinek ő lenne a leghelyesebb, de ez nem baj.

Milyen reményeket kelt? Hogy nem kell beérni egy semmirekellő lúzerrel, mint te? Hogy rád fanyalodjon valaki? Vagy hogy érted ezt?

2020. ápr. 1. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert talan tenyleg az es a sajat ondefiniciod nem stimmel. Rendes pasik nek szoktak azzal jonni hogy de en milyen rendes vagyok. Nekik ez természetes nem egy kulonos tulajdonsag. Nekem az eddigi parjaim mind tok jo emberek voltak, a mostanival meg a vonzalom is megvan es jo a szex.
2020. ápr. 1. 19:29
 15/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Nyilván kompenzálnak. Nem állítom, hogy mindenki, de ha valaki komolyan idegeneknek akarja ecsetelni és bizonygatni hosszasan, hogy az ő párja mekkora király, akkor nagy eséllyel a párja mégsem annyira király. (Mert azért jó, van a kapcsolatoknak egy kezdeti rózsaszín ködös szakasza, amikor tényleg mindenki csak áradozik az új párjáról, bár ez esetben sem érzem indokoltnak, hogy ezt idegeneknek tegyük)

Nyilván mindenki csak a jót szereti megosztani magáról, és nyilván mindenkinek fájó és érzékeny pont a párkapcsolata, és rossz tudomásul venni, ha valami nem működik, vagy valami nem jól működik. Sok esetben nem is veled vagy velünk akarják elhitetni, hogy jó az, ahogy van, hanem maguknak bizonygatnak, mert még nem jutottak el arra a pontra, hogy besimerjék maguknak.

Szerintem sok ember kudarcnak fogja fel, ha a partnere nem olyan, amilyenre vágyik és ezért inkább szemet huny felette, pedig szerintem ez nem kudarc, egyszerűen csak tanulópénz és tapasztalat. A következő kapcsolatban vagy akár a következő szingli életszakaszban ezekből tanulva lehet boldogabban élni.

2020. ápr. 2. 09:37
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nyilván rengeteg rendes és törődő ember van, de szerintem az ilyen embereknek a párja tisztában van ezzel, és egy "A párom egy kedves, odafigyelő, segítőkész ember" címszóval le lehet tudni, nem fog ódákat zengeni róla két bekezdésben, na.
2020. ápr. 2. 09:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Saját maguknak hazudnak. Minap pl egy "kedves" hölgy vagy 8 bekezdésen keresztül bizonygatta igen agresszív stílusban, hogy az "ő párja így meg úgy..." Ha valaki annyira rendes, akkor azt nem kell bizonygatni erről ennyit...
2020. ápr. 2. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!