Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti olyan nővel összejönnétek, akit saját magatoknál okosabbnak tartotok/éreztek?
Ja, arról. Az ész és a logika királya. Azt se tudja, miről van szó. :)
Egy másik válaszoló indította a férfi vs. női vezetők témát, igazából a válaszom nagy részét neki szántam, az autós téma csak kitérő volt. És tényleg nem érdekel, értsd: nem fogom magamat vagy anyámat pl. rosszabb sőfőrnek tartani, sem azt elismerni, hogy "a férfiak jobban kezelik az autót". A statisztika, amit mondtál, amúgy is öngól ebből a szempontból.
Én csak annyit írtam, hogy összességében ezek férfias tulajdonságok, férfiak földhözragadtabbak, racionálisak, nők érzelemverzéreltebbek. Nagy átlagban így van. Ha megnézed a statisztikákat, a legnagobb koponyák a férfiak közül kerülnek ki, a nők inkább átlagos képességűek, amivel semmi baj nincs. De ha ez vigasztal, a legtöbb pszichopata is a férfiak közül kerül ki. Igen, személyiségfüggő, hogy mi érdekel, miben vagy jó, de a nemét senki sem tudja meghazudtolni. Nem csak abban különbözünk egymástól, hogy mi van a lábunk között.
Sajnálom, látom az elevenedre tapintottam.
"a nemét senki sem tudja meghazudtolni"
Ez mit jelent?
Szerintem kár ezt az autós témát erőltetni, engem rohadtul nem érdekel, hogy pl. a HR-es szakmában felülreprezentáltak a nők, pedig így van. Mikor láttatok utóljára férfi HR-est?
Viszont a nők nem tudják elfogadni, ha valahol nem ők vannak a középpontban. Így hát erről felesleges beszélni.
"Mikor láttatok utóljára férfi HR-est?"
Úgy kb. 2 hete, amikor utoljára be lehetett még menni a munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!