Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tetszik a pasiknak és nem én! Extrém esetek is vannak! Pedig nem is szép!?
szóval kiskorunk óta legjobb barátnők vagyunk, de akárhova megyünk őt bámulják meg minden jó pasi hozzá megy oda stb. legutóbb 2 pasi jött oda hozzánk és mind2 csak őrá nyomult, vele foglalkozott, még hallottam is hogy az egyiknek azt mondja nézd ő ott a legjobb barátnőm! erre a faszi: jóvan és beszélt őneki tovább. pedig szerintem én vagyok alakra a szebb, ő csak arcra szebb! meg hajra! ez nem az első eset volt, olyan is volt többször is hogy autóból kikiabáltak neki, és csak neki nekem nem!!
ti ezért véget vetnétek egy ilyen hoszzú barátságnak? mindeketten majdnem 15 évesek vagyunk
17.25-neked nagyon jó lehet,hogy sose voltál irigy féltékeny liba..mit csinálsz olyan jól?:)
az emberek legalább 99%-a irigy, akárkire de mindig talál valami okot.Ez mindenkiben benne van.
Én megértelek, teljesen természetes, hogy rosszul esik, hogy téged észre sem vesznek mellette. Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, akárhányszor elmentünk ketten valahová, mindenki őt nézte, szívesen beszélgetett vele, én csak az árnyéka voltam, hozzám sem szóltak. Először örültem neki, hogy ennyire szép és sikeres lány társaságában lehetek, milyen jó, hogy maga mellé enged egy ilyen "szerencsétlent". Aztán folyamatosan a béka segge alá süllyedt az önbizalmam, és végre rájöttem, hogy hiába jófej, már úgy érzem mellette magam, mint egy sz@rkupac, és nem elég hogy nem vagyok egy babaarcú szexistennő, mellette a kudarcok miatt még meg is fogok savanyodni, és végképp nem kellek majd senkinek. Nem bántóan összevesztem, hanem szépen lassan elhidegültem tőle. Mikor már nem volt mellettem a Tökéletes, aki kontrasztolta a hibáimat, elkezdett megjönni az önbizalmam, és rájöttem, korántsem vagyok reménytelen eset, én is kellhetek, sőt kellek a pasiknak :)
És mielőtt még kapnám itt a szidós kommenteket, a lányt egyáltalán nem rázta meg ez a döntésem, sőt, nagyon hamar talált helyettem másokat. Azóta kedves ismerősi köszönő viszonyban vagyunk.
Szerintem az már rég nem baráti kapcsolat, ahol az egyik fél ennyire rosszul érzi magát, mint a Te esetedben. Én a helyedben eltávolodnék tőle, és olyan emberek társaságát keresném akik mellett én is szépnek, sikeresnek érzem magam :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!