Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm tetszik a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm tetszik a pasiknak és nem én! Extrém esetek is vannak! Pedig nem is szép!?

Figyelt kérdés

szóval kiskorunk óta legjobb barátnők vagyunk, de akárhova megyünk őt bámulják meg minden jó pasi hozzá megy oda stb. legutóbb 2 pasi jött oda hozzánk és mind2 csak őrá nyomult, vele foglalkozott, még hallottam is hogy az egyiknek azt mondja nézd ő ott a legjobb barátnőm! erre a faszi: jóvan és beszélt őneki tovább. pedig szerintem én vagyok alakra a szebb, ő csak arcra szebb! meg hajra! ez nem az első eset volt, olyan is volt többször is hogy autóból kikiabáltak neki, és csak neki nekem nem!!

ti ezért véget vetnétek egy ilyen hoszzú barátságnak? mindeketten majdnem 15 évesek vagyunk

2010. júl. 26. 14:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

az alak nem minden ám..

menj el fodrászhoz ha nem jó a hajad,nem tom milyen szinű a hajad,de festesd be sötétebbre/világosabbra.

sminkeld ki magad szépen,de ne vidd túlzásba

2010. júl. 26. 14:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

De irigy vagy.Jajj nehogy már azt mond, hogy téged nem zavar,márpedig az írásodból azt lehet kivenni, hogy irigy és féltékeny vagy. És én márcsak tudom, velem is ugyanez a helyzet.

Akkor mégis, ha nem vagy irigy, miért kérdezed TŐLÜNK, hogy ti véget vetnétek ennek a barátságnak?-bizonytalan vagy. ebből következik, hogy sokat agyalsz ezen,h neki miért szólnak be olyan sokan , neked pedig nem...Tehát irigy vagy.Nehéz bevallani tudom, de előbb utóbb úgyis ráfogsz jönni, hogy ez a helyzet.

Én már azon vagyok, mivel az elején írtam velem is ugyanez van, hogy már nem érdekel a barátságunk.Lesz ami lesz.Ezen én nem tudok változtatni már..A legrosszabb benne az, hogy önbizalmam is a béka segge alatt van,ez meg megint nem tesz jót...De ez Én vagyok!! Neked kiskorod óta a barátnőd, nekem nem nem olyan rég ismerjük egymást...

Tehát még tudsz rajta változtatni!

2010. júl. 26. 14:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

második válaszoló vagyok

tudom milyen szar, de nem ő tehet rola....de nem is te

2010. júl. 26. 14:59
 14/27 anonim ***** válasza:

A lelked mélyén te is tudod,hogy irigy vagy rá..meg bánt is téged sztem,hogy csak neki fütyülnek stb..

Vmit tegyél ez ellen,hisz a bnőd..ne bántsd meg azzal,ahogy engem a "bnőm" a beszólogatásaival..:(:S

Amúgy az alak nem minden..fontos a kisugárzás.Lehet azért tetszik másoknak,mert mosolygósabb.

2010. júl. 26. 15:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Nálunk is ilyesmi a helyzet,vagyisinkább ilyen megosztott.

Mert nálunk nem beképzeltségből,de mindenki,ő szerint is én vagyok a szebb.Az alkata nem túl csinos,szemüveges,szeplős,átlagos lány.Viszont...a stilusa...imádnivaló.

Közvetlen,belevaló,humoros,bolond lány...aki mindenkivel rögtön megtalálja a közös hangot,minden buliban bennevan,a srácok imádnak a közelében lenni,meg úgy mindenki.

Engem meg olyan hüvös szépségnek szoktak tartani mellette.Mert visszahúzodó,csöndes elég magamnak való lány vagyok,nehezen oldodom fel,nehezen ismerkedem.

Ha egy srác odajön hozzánk akkor kb. 60% eséllyel a barátnőmhöz közeledik.De ez engem egyáltalán nem zavar.Kiskorunk óta barátnők vagyunk,és nem csodálom ,hogy a barátnőmet a stilusa miatt előnybe részesitik.De vannak olyan pasik,akik rá se hederitenek a barátnőmre,mert megfogja őket a külsőm,meg kihivásnak tartanak és csak rámhajtanak.Nekem eleve az olyan erős egyéniségü srácok tetszennek,akik nem riadnak vissza attól,hogy küzdjenek valakiért...és hóditsanak.Úgyhogy sztem. ez tökéletes felállás nálunk. akivel évek óta járok,vele is a legjobb barátnőm hozott össze,a srác egyértelmüen rámhajtott,és olyan is amire vágytam =).

Egyb. a helyedbe nem vetnék véget,a barátnőd nem tehet erről...Próbáld megtalálni,hogy mibe vagy erősebb,mint a barátnőd,meg egyáltalán mi a legvonzobb benned,és arra erősits rá max,de egy igazi barátság nem egy verseny,hogy most kire hajtanak inkább.Lesz olyan akinek Te fogsz tetszeni nyugi=)

2010. júl. 26. 15:07
 16/27 anonim ***** válasza:

Na a sok ilyen kérdésből jöttem rá, arra, hogy fontos az kivel barátkozunk. Ha legközelebb barátnőt akarsz szerintem olyannal kezdj el barátkozni aki majdnem olyan mint te.Felesleges nálad csinosabbal,szebbel barátkoznod, mert előbb utóbb úgy is féltékeny leszel rá...És erről nem te tehetsz!

Én azt ajánlom neked,hogy tegyél ellene, hiszen nagyon rég barátságról van szó ami mindennél többet ér. Biztos,hogy te is szép vagy.Hangsúlyozd ki az előnyösebb tulajdonságaidat! A kisugárzás is lényeges. Mondogasd magadban, hogy te is legalább annyira szép és csinos vagy, mint a barátnőd! Egyébként van önbizalomhiányod??

2010. júl. 26. 15:10
 17/27 A kérdező kommentje:
köszi nem vagyok önbizalomhiányos típus
2010. júl. 26. 15:14
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

Hát hallod te irigy vagy rá mert neki összejön és neked nem - ezáltal leszel féltékeny - csak tudod ezek kiütnek rajtad úgyis hogy te észre sem veszed. Oka van annak hogy nem mennek oda hozzád. Majd max olyan pasi amikor már 16 elmúltál - aki csak megakar dugni - akkor majd örülhetsz.

22F

2010. júl. 26. 15:17
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
engem is mindig idegesített,h mindig mindenki szebb volt nálam,arcra is és testre is...nem hiába mondta anyukám,hogy úgy válasszak barátnőket,hogy én legyek náluk a szebb...sajnos belátom azóta,hoy igaza volt. Talán jobban ment volna minden anno....mára már változott a helyzet,a legtöbb barátnőm aki ilyen volt kamaszkoromba,már nem számít.Van amelyik mániákus hazudozó maradt azóta is,és tiszta elmebeteg,van amelyik szép maradt,és kedves,ő meg akar már állapodni,de munkanélküli,és vagyok én,akinek mindene megvan,most már egy boldog párkapcsolata is...Pedig nem lettem szebb:)
2010. júl. 26. 15:48
 20/27 anonim ***** válasza:
utolsó:jó volt olvasni!
2010. júl. 26. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!