Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy ez a kategória nagyon durván tele van "nicegirl"-ökkel? 24F
Nem is vártam mást, ez a "nem érted a szöveget" ugyanolyan ütőkártyaként van nyilvántartva, mint az "incel", meg stb, amivel aztán bármilyen vita instant megnyerhető, ez a megdönthetetlen ultimate érv, ami valójában sz.rt sem ér, de legalább jól hangzik.
Szerintem meg te vagy az, aki nem érti hogy miről beszélek, mert érdemben képtelen vagy reflektálni bármire is amit írtam, csak szánalmas, passzív-agresszív sablonszövegeket eregetsz.
A 76%-os válaszolóról már ne is beszéljünk, látom a trollkodás művészetét mesterien űzi, az undorító kis alattomos beszólásaival, meg a passzív agresszivitásával. Ez megy nektek, ehhez értetek és semmi máshoz, ennyi.
Amúgy poén, hogy a nice girl valamilyen szinten rátok is illik:
"A complete bitch who thinks she's better than anyone because she is a "Nice" Girl when in reality she's a horrible human being"
Bárki bármit mond ami nektek nem tetszik:
"OMG like I didn't even like you LOL your just some fat ass loser with a small dick."
Pont ugyanezt csináljátok itt Gyakorin is, csak a kontextus más.
Szánalmas vagy kérdező. Találtál valami angol szöveget, és bevágod ide azzal a nyilvánvaló céllal, hogy sértegesd az itt megforduló nőket. Mi lenne, ha én is kiírnék egy olyan kérdést, hogy ez az oldal tele van lúzer balfaxokkal?
Most te buksi simire vársz, hogy a hordád majd elkezdi, hogy igen, igen, ilyenek itt a nők, mi vagyunk a tökéletesek, ők meg idióta pitsák.
Ostoba vagy és általánosítasz. Egyfelől, nem minden nő egyforma. Másfelől, azért mert egy nő nem kedves ha dobják (WTF, miért lenne az, a pasik is mennyit drámáznak, sokan még agresszívak is)attól még nem "nice girl". Én például nem vagyok kedves nő és ezt sosem játszom meg. Szarkasztikus vagyok és feminista és aki megismer, az tudja ezt rólam. Még nem szakítottak velem, mert én vagyok az, aki kimondja a végét (én ugye megtehetem, mert nem vagyok nice girl) viszont a kapcsolataimban sosincs veszekedés, mert az nem stílusom, mindent megbeszélünk.
Ez a lánytípus, akit itt leírnak az, aki mindig megjátssza, hogy ő milyen rendes, kedves lány, de a viselkedéséből rövid idő alatt leszűröd, hogy nem az.
Viszont az hogy ki hogy reagál egy szakításra, köszönőviszonyban sincs ezzel. Egy szakítás mindenkiből a legrosszabbat hozhatja ki.
Eddig az volt a rinya tárgya, hogy itt minden nő erőszakos férfigyűlölő feminista, és hogy soha semmilyen körülmények között nem adnának igazat férfinak, most meg az van, hogy az itteni nők leoltják a többi nőt, és ők akarnak a férfiak választottjai lenni.
Nyilvánvaló, hogy valami random panaszgenerátorral dontitek el hogy ma épp minek mondjátok el a nőket, de azért basszus.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!