Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem azt, hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy ez a kategória nagyon durván tele van "nicegirl"-ökkel? 24F

Figyelt kérdés
[link]

2020. márc. 31. 10:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
1#: engem még nem találtak be az agresszív nők, pedig nagyon helyre tehetnének...:)
2020. márc. 31. 11:44
 12/39 anonim ***** válasza:
26%
Mert nincsenek kikormolva, és amiatt idegbeteg sárkányok. H.ülyéje nem jön rá, ha agyná magát megbaxatni itteni férfiakkal, lenyugodna és békével térne vissza ide. 😄
2020. márc. 31. 11:46
 13/39 anonim ***** válasza:
77%

Én lányként mondom hogy mindkettőből van elég ezen az oldalon, és amennyiben nem egy személy írja ki ugyanazokat a kérdéseket, szerintem nice guyokból azért több van.😀

A nice girl-ök itt tipikusan azok a lányok akik szerint azok a nők ,akik sminkelnek, lenge öltözetben járnak, k...vák, plázap...csák, és a legtöbb férfinak ezek meg a szilikonos Instagram rib..ncok tetszenek és a természetes, átlagos kinézetű, rendes lányokat észre se veszik. Holott ők is Brad Pittre várnak és a saját kategóriájukban lévő férfiakat mind elutasítják.

2020. márc. 31. 12:05
 14/39 anonim ***** válasza:
38%
#10 te elolvastad a kérdést is? Senkinek nem azzal volt a baja, hogy kikosarazzák, hanem az, ha ilyen szánalmas kamu indokkal teszik.
2020. márc. 31. 12:08
 15/39 anonim ***** válasza:
58%
#10: ugyan olvasd már VÉGIG az általad belinkelt szócikket. Az abban szereplő nice girl-ök a pasikat sohasem illetik semmiféle csúnya jelzővel, csak a (női) vetélytársaikat. Úgyhogy ezek az általad hozott példák abszolút nem helytállóak, erre a típusra abszolút nem érvényesek. Te nagyon kevered a dolgokat, vagy csak provokálni akartál, de ez most jócskán mellément, kispofám.
2020. márc. 31. 13:02
 16/39 anonim ***** válasza:
36%
#8 "Itt inkább az a típus van"
2020. márc. 31. 13:07
 17/39 A kérdező kommentje:

#14: Mindjárt gondoltam, hogy lesz aki meg tudja magyarázni. A saját viselkedéseteket mindig megtudjátok indokolni, úgyis találtok rá valamit, amivel jogossá teszitek.

Persze ha egy pasi akadna ki akkor, ha ugyanezen szöveggel dobnák, akkor kapná a savat, hogy mekkora élettelen lúzer, hogy nem tudja kezelni az elutasítást.

Kettős mérce az megy.

2020. márc. 31. 13:16
 18/39 anonim ***** válasza:
62%
#17: kettős mérce? Belinkeltél egy szócikket, aminek az értelezéséhez valószínűleg nem elégséges az angol tudásod. Aztán olyasmire hivatkoztál, amiről abban szó sincs. Beégtél, mint a rongy, nincs ezen mit ragozni.
2020. márc. 31. 13:22
 19/39 anonim ***** válasza:
64%
Na igen nagyok sík ilyen kis Vaksi van itt akit élőben egy jo pasi megszólítana akkor teljesen behódolt szerepet játszanának el de közben meg itt írjak hogy ok mennyire kőkemény feministák 😅😂
2020. márc. 31. 13:27
 20/39 A kérdező kommentje:

A nők által büszkén hangoztatott nemi egyenlőség valójában ezt jelenti:

A nő BÁRMIT megtehet és mondhat, és úgyis megtudja indokolni, hogy miért.

A férfi az KUSSOLJON, és ha bármiért fel is mer szólalni, egyből elnyomják az incel, lúzer, "nem tud angolul" és hasonló lealacsonyító jelzőkkel.

Babám, C1-es angol nyelvvizsgával jobban tudok itt angolul mint bármelyikőtök. Te mit tudsz felmutatni az életben, azon kívül amit apu meg az ex-barátaid alád raktak?

2020. márc. 31. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!