Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy ez a kategória nagyon durván tele van "niceguy"-okkal? 22L
Ki az, aki jól viseli a tömeges visszautasítást? :)
Se nő, se férfi, senki.
Lehet, értékes emberek, csak rossz helyen keresgélnek.
Legrosszabb ilyen a netes társkeresők.
Internet kora előtt ez kissé még másképp ment.
Ismerem a szó jelentését, csak biztosra akartam menni, hogy ezt érted alatta.
Szerintem rossz kategória niceguy, mert megtévesztő. A niceguy jellemzője inkább a frusztráció (ez lehet ám jogos is). Ha meg az alapján mondunk valakit frusztráltnak/incelnek vagy illetjük egyéb degradáló jelzőkkel, hogy ő csupán kedves volt (tényleg csak kedves), az elképzelhető, hogy ez neki frusztrációval jár?
Szerintem jóval kevesebb az igazi "niceguy", mint akire ráaggatják ezt a jelzőt az alap természete miatt.
#3: "Internet kora előtt ez kissé még másképp ment."
Na ja, például TUDTAK NORMÁLISAN KOMMUNIKÁLNI. Olvasd csak itt a #20-as hozzászólást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ugyan a hozzászóló kissé egyszerűen fogalmaz, de abban, amiről beszél, nem lehet eléggé hangsúlyozni a jelentőségét. Ugyanis a nyelv - és az azon belül használt fogalmak - használata visszahat a használójának a gondolkodására is. Az ilyen módon a gondolkodás és a szókincs terén eluralkodó irtózatos szegényesség pedig totális önismereti és érzelmi visszamaradottságot eredményez. Azokkal a személyekkel, akik ilyenek, végső soron NEM IS LEHET MIT KEZDENI, SEMMILYEN SZEMPONTBÓL. Ha egy csomó fogalom, amelyekben én gondolkodom, számára alapvetően NEM LÉTEZIK, akkor mi értelme bármiféle, akár verbális kapcsolatba is kerülni vele? Szerinted?
Aki férfiként rosszul viseli az elutasítást, az nagyon el van tájolódva.
Jó nőket csak elutasítások árán lehet felszedni. Kivéve, ha te vagy a kerület legjobb pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!