Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem azt, hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy ez a kategória nagyon durván tele van "niceguy"-okkal? 22L

Figyelt kérdés

2020. márc. 31. 09:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
A niceguy az lépten nyomon nyalizik a nőknek, ugrik minden szavukra, a nők meg még csak le sem fekszenek vele. Barinőnek jók.
2020. márc. 31. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
A niceguy az már-már isteni szférába emeli a nőt pozitív irányba. Minden mozdulatukat lesik, kedvükben járnak. Namost ennek fényében hol látsz te ennyi ömlengő férfit??
2020. márc. 31. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

"A niceguy az már-már isteni szférába emeli a nőt pozitív irányba."

Csak eleinte. Aztán egy rövid idő elteltével, mikor észreveszi, hogy nem lesz általa elvárt szexuális ellentételezése a "szolgáltatásainak", átmegy számonkérő követelőzőbe.

2020. márc. 31. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:

#9: Aki nőként rosszul viseli az elutasítást, az nagyon el van tájolódva.

Jó férfiakat csak elutasítások árán lehet felszedni. Kivéve, ha te vagy a kerület legjobb nője.

Amúgy nem tudom, annyira sok ilyen kommentet nem olvastam. A nice guy azért kedves, mert el akar érni vele valamit, ergo egy maszkot hord.

Inkább az a baj, hogyha valaki alapból is kedves, és nem azért, hogy elérjen valamit, az is ugyanúgy megkapja ezeket a jelzőket. "Biztos egy frusztrációkkal teli incel." Szóval a nice guy-ok miatt nem csak a nők szívnak, hanem úgy amblok a kedves emberek is.

2020. márc. 31. 14:17
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
#14: szerintem tévedsz. Szerintem nagyon könnyen fel lehet ismerni a cserébe semmit el nem váró, őszinte kedvességet.
2020. márc. 31. 14:24
 16/20 anonim ***** válasza:
#15: Hogyan? Nem kötekedésből kérdem, tényleg érdekel.
2020. márc. 31. 14:28
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
#16-os, például úgy, hogy akinek a kedvesség az alaptermészete, az az átlagembernél sokkal, de sokkal ritkábban sértődik meg. Nehéz megbántani, mert nála a kedvesség az abba vetett hitéből fakad, hogy a lelke mélyén minden ember jó, maximum, ha éppen rondán bánt vele, vagy bunkón szólt hozzá, akkor elkönyveli, hogy rossz napja van, na bumm.
2020. márc. 31. 14:34
 18/20 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem kevesebb olyan van, aki tényleg "nem viseli" az elutasítást, és előtte kedves, utána pedig bunkó. Sokkal több az olyan, akit az elutasítások egész sorozata teljesen lelki beteggé tett. Ez az, amit a nők soha nem fognak átérezi. Azt, hogy milyen érzés, hogy senki nem érdeklődik utánad: ignorálnak, észre sem vesznek gyakorlatilag láthatatlan vagy. Egy elutasítás kellemetlen, a századik után meg már belefásulsz.

Külön érdekes, hogy az emberek nemhogy empátiát nem tanúsítanak a társkeresésben sikertelen férfiak iránt, hanem még beléjük is rúgnak, ahol lehet. Ezért lehet az ultimate sértés egy-egy online vitában, ha egy férfit leinceleznek. Ha valaki nem sikeres a nőknél, az rögtön lenézés tárgya. Ebben pedig még kegyetlenebbek a nők, mint a férfiak. Biztos, hogy jó így? Nem, nem szánalomszexre gondolok. Egyszerűen arra, hogy talán nem kéne úgy tekinteni ezekre az emberekre, mint valami megvetendő szemétre.

Külön ironikus, hogy vannak ilyen fogalmak, mint "nice guy", "incel", "white knight" és társai. Mind-mind a férfiak viselkedését figurázza ki. Érdekes módon amikor a nők lemennek kutyába egy-egy szuperhelyes pasi miatt, arról nincs ilyen kiforrott terminológia.

> Természetesen kisebbségi komplexusa van más férfiakkal kapcsolatban, és minden jóképű vagy népszerű férfitársa igazából borzalmas ember.

Ismét nem hiszem, hogy borzalmas embernek tartanák őket. Viszont hogyan ne legyen frusztrált valaki, ha egészen iskolás korától puszta tereptárgy a lányoknak, nőknek, miközben a nála szerencsésebb, jobb génekkel született társaik szinte minden lányt megkapnak? Tehetnek bármit, a géneket nem lehet felülírni. Esetleg ha jó karriert futnak be, akkor találnak valami nőt, aki a sok jó pasi után már csak egy kényelmes, anyagi gondoktól mentes életre vár. De ez is egyre ritkább, ahogy a nők egyre nagyobb arányban végeznek a felsőoktatásban, egyre több magasan fizetett állást töltenek be. A fiatal férfiak egyre nagyobb része kiszorul a társkeresési "piacról".

2020. márc. 31. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
#18 teljesen egyetértek! 👌👍
2020. márc. 31. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
31%

#17: Viszont ha valaki kedves, az alapból is több sértést kap és többen rúgnak bele, mert sokan azt hiszik, hogy a kedvesség a gyengeség jele. Ezért sokkal többet kell eltűrniük. Nem csodálom, ha ezek után megutálják az egészet, és inkább visszaszólnak, minthogy tovább tűrjék a megaláztatásokat.

Ezért szerintem meglátásod nem teljesen pontos. Inkább azt kell figyelni, hogy pl. azért mert megittál vele egy kávét, elvárja e, hogy lefeküdj vele, vagy nem.

Egyébként véleményem szerint a gerinctelen, szemét embereké a világ, és ez soha nem fog megváltozni.

#18: Gyönyörű megfogalmazás volt, élmény volt olvasni.

2020. márc. 31. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!