Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatról ki mit gondol, ha otthon ellaposodott a dolog? F
Jelenleg egy ilyen döntés előtt állok. A férfi házas, 10 évvel idősebb, bár élnek szexuális életet, állítólag a vágyait nem tudja kiélni, a feleségének nem fér bele. Szintén állítólag vannak egyéb problémáik is, válni "nem tud", és nem is akar. Rám erős hatással van, és nagyon vacillálok azon, hogy belekezdek e vele szexkapcsolatba.
Többször megcsalta már a nőt, nem lelkizünk, személyes dolgokról nem beszélünk, és nem akarom "elvenni" a feleségétől, de nagyon hasonlóak az igényeink szexuális téren, hiányzik a szex, és lekötni nem akarom most magam. Ha belemennék, az valószínűleg azért lenne, mert nekem jól esne, és biztos lehetnék benne, hogy nem lesz belőle kapcsolat, hiszen házas, mindenkitől azt a tanácsot kapom, hogy nem én fogadtam hűséget, nem nekem kell, hogy bűntudatom legyen. Viszont arra meg rossz gondolni, hogy hogy eshet ez a feleségének, annak ellenére, hogy fogalmam sincs se róla, se a kapcsolatukról ( bár szerintem sejti milyen a férje, ha a nap nagy részét végigbeszélgeti velem, miközben ott az asszony), na meg arra, hogy visszaüthet ez még. Nem tudom, hogy döntök majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!