Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy a nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy a nálam idősebb pasik tetszenek és én is bejövök nekik? Szerintem ez egyáltalán nem apakomplexus. (15/L)

Figyelt kérdés

Mindig is idősebbnek néztek a koromnál, nőies az arcom, alakom, ki is hangsúlyozom ezt, természetesen nem ribanc módon. A hideg kiráz a csőgatyás, hajvasalós, festett körmű-szemű korosztályombeli srácoktól, havernak rendben, de nem tudok rájuk úgy nézni, mint egy férfi. 18-20 évesek szoktak odajönni hozzám, hozzánk, mert a legjobb barátnőmnek is hasonló az ízlése. Nem mondom, hogy minden pasi ki legyen gyúrva, mint az állat, de azért ez már kicsit túlzás, ami most van, túl sok a feminin srác, hogy szépen fogalmazzak. Többi barátnőm szerint mindkettőnknek apakomplexusunk van.

Én ezzel egyáltalán nem értek egyet, ha a korosztályom bejönne, én sem az 3, 5, esetleg több évvel idősebb srácokkal lennék. Egyénként semmi bajom velük, mondom, barátnőimnek se szóltam be, felőlem arra csorgatják a nyálukat, akire akarják, de azért nehogy már én legyek leszólva!

Vagy csak én vagyok ilyen és mindenki másnak bejönnek az ilyen srácok?

2010. júl. 26. 12:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm neked :) látod itt is vagyunk páran akiknek az olyanok jönnek be, mint te
2010. júl. 26. 13:06
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Előző vagyok:

az jó, csak én se nagyon találok normálisabb lányokat, akikkel találkoztam azok minden hétvégén a qva disco, buli, már kinőttem belőle...

Nehéz az élet:)

2010. júl. 26. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

ha apakomplexusod lenne, akkor olyan pasik tetszenének, akik olyan idősek,hogy az apádnak is mondhatnád őket (30-40)...

de a 18-20 szerintem teljesen tendben van, az még nem akkora korkülönbség és teljesen meg tudlak érteni, látom én is, milyen a mostani tinifelhozatal...hát...még jó hogy én nem most vagyok 15-16 éves :) én sem tudnék mit kezdeni velük

2010. júl. 26. 13:09
 14/25 anonim ***** válasza:

én is így érzek, és 19 éves a pasim, és előtte is nálm 3 évvel idősebb barátom volt.

A mai srácok (akiket volt, hogy a lánymosdóban találtunk-hajat vasalva!!) valóban nem férfiasak, nincs mellettük biztonságérzetem. Ők a "ha megtámadnak minket az utcán, majd fogom a kezed,és együtt futunk ellük" "fiúk". Nem jönnek be. Nincs apakomplexusod. Csak jó az ízlésed! ;)

csak vigyázz a terhességgel, és még ne akard elveszteni!:) n sem teszemxD

2010. júl. 26. 13:09
 15/25 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, úgy látszik csak az én baráti köröm ilyen ízléstelen :)
2010. júl. 26. 13:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha gondolod ismerkedhetünk:)
2010. júl. 26. 13:12
 17/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, most épp foglalt vagyok :)
2010. júl. 26. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem sem apakomplexus és teljesen egyetértek veled hogy az emo külsejű, szándékosan nőiesen kínéző fiúk nem jönnek be neked, engem csak az zavar hogy minden korodbeli fiúról azt hiszed hogy ilyenek, és ha egy normális korodbeli menne oda hozzád, akkor elhajtanád alapból mert azt hinnéd, hogy ő is olyan?

16/F

2010. júl. 26. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez nem apakomplexus, nagyon sok ember van aki a saját korosztályában nem talál magának megfelelőt. Meg általában a lányok idősebb fiúra vágynak. De vannak fordított helyzetek is. Képzeld el hogy a huszonéves lányok mennyire nyitottak pl egy 16éves srácra, aki tele van gyerekes hajvasalós pirszingtetkós tinirib...okkal a környezetében. Se külsőre se belsőre nem talál magának olyat, akivel komoly kapcsolatot tudna kialakítani, ráadásul az idősebb lányok kinevetik, mert ott nem szokás 5 évvel fiatalabb pasit beszerezni. De ugyanígy lehet, hogy azok a 20 éves srácok a saját korosztályukat tartják gyerekesnek, mert általában addigra már 1 lány annyira "tapasztalt" lesz, hogy nem igazán értékeli a fiúkat. Szóval több szempontból is lehet nézni.

Azzal viszont tényleg vigyázz, hogy ne kezdj ki olyan pasival akinek nem tudod kielégíteni az igényeit. Fiatalabb korosztályban is van igényük rá, csak akkor még lehetőségük nincs nagyon. Egy 20 éves srác nem fog évekig évig smacizni veled hogy megvárja, amíg felnősz a testi dolgokhoz.

2010. júl. 26. 13:28
 20/25 A kérdező kommentje:
nem, azt hiszem, ha találnék ilyet, nem hajtanám el :)
2010. júl. 26. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!