Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb embernél csak a francia csók számít csóknak. Miért?
Az emberek nagy részének szemében csak a nyelves csók számít csóknak... Legalábbis én így vettem észre. Nem értem, hogy miért... Akinek szintén ez a véleménye, meg tudná magyarázni?
(Én úgy tudom, hogy a smárolást egy francia faluban találták ki, amikor szextilalom volt. Ezen kívül a Wikipédiában is úgy írnak a csókról, hogy "szájrapuszi", és az egyik fajtája a francia.)
L/18 igazad van...:)
Valahogy a fogalmazásból nagyonazjönle hogy, nemtud smárolni...
csak nem meri felvállalni...
OSTOBAAAAAAAAAAAA:D:D:D
Peace !!!!! 17/F
Kedves 18 éves lány!
Az a probléma, hogy a kérdés nem az volt, hogy "Szerintetek mi a csók fogalma?"/"Mi a különbség a csók és a szájrapuszi között?", hanem megkértem azokat, akik szerint csak a nyelves smárolás a csók, hogy indokolák meg, hogy miért ez a véleményük. Te láttál olyan választ, amiben ezt ecsetelgette volna akárki is?
A többieknek pedig kösz a választ!
Büszkeisvagyok TE OSTOBA
mennyivagyta te csöves? 12?
mennyé babázni...
és ne itt rontsad a levegőt...
jah és 12évesen meg ne akarj még smároni a ken babáddal terhes lehetsz.-.-"
Talán az intimebb, meg látni olyan szülő-gyerek kapcsolatot, ahol szájra pusziznak... O.o
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:06"
pl ez. (:
L/18
L/18
nevetni fox de én még Apuval is szályra puszit adok...:$:D
ebben sztem semmi nincs
17/F
Én nem akarok smárolni, te IQ fighter! :D
Egyébként neked a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet kéne nézegetnet, nem ezen az oldalon b*szogatni másokat. :D
és akkor mi van?
ha itt megkérdezel valamit, benne van a pakliban, hogy:
-nem kapsz választ
-hülye [vicces] válaszokat kapsz
-olyat, ami nem elégít ki
-és persze jó esetben olyat, ami kielégít.
ezekkel jobb tisztában lenni, mert akkor egy mosollyal elintézhetsz mindent.
a L/18, aki még mindig rád pazarolja az estéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!