Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb embernél csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb embernél csak a francia csók számít csóknak. Miért?

Figyelt kérdés

Az emberek nagy részének szemében csak a nyelves csók számít csóknak... Legalábbis én így vettem észre. Nem értem, hogy miért... Akinek szintén ez a véleménye, meg tudná magyarázni?

(Én úgy tudom, hogy a smárolást egy francia faluban találták ki, amikor szextilalom volt. Ezen kívül a Wikipédiában is úgy írnak a csókról, hogy "szájrapuszi", és az egyik fajtája a francia.)

2010. júl. 25. 18:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
pedig néha jó úgy csókolózni,h harapdáljuk egymás ajkát,puszilgatjuk,szívogatjuk,esetleg nyalogatjuk,de a nyelvünk nem ér össze,csak ha esetleg átcsap a dolog nyelves csókba.
2010. júl. 25. 18:37
 2/23 anonim ***** válasza:
A harapdálás azért annyira nem jön be.
2010. júl. 25. 18:39
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam/nálunk úgy van, hogy szájrapuszi, csók (nyelvmentes) és a nyelves csók... Szerintem a 3 külön dolog.:)
2010. júl. 25. 18:40
 4/23 anonim ***** válasza:
30%
Hát mert azt hívják csóknak, miért, te még mit nevezel annak?! Amikor egymás szájába dugják a nyelvüket, azt csóknak hívják, ezenkívül van még puszi, amit bárhova lehet adni, meg van még szájrapuszi. Ezen mi olyan bonyolult?
2010. júl. 25. 18:41
 5/23 anonim ***** válasza:
33%
Nyelv mentes csók?? Azt hogy csináljátok? :D
2010. júl. 25. 18:41
 6/23 A kérdező kommentje:
Úgy látom, senki nem tudta értelmezni a kérdést... Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek mi számít csóknak, hanem azt, hogy miért van az, hogy a legtöbb ember csak a smárolást (nyelves csókot) tekinti csóknak...?
2010. júl. 25. 18:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs hogy miért... a pasik szeretik bevetni a nyelvüket talán ezért számít nekik csak az a féle csók igazi csóknak...sztem hlyeség...én utálom a francia csókot...:/ 17/L
2010. júl. 25. 18:55
 8/23 anonim ***** válasza:
Talán az intimebb, meg látni olyan szülő-gyerek kapcsolatot, ahol szájra pusziznak... O.o
2010. júl. 25. 19:06
 9/23 anonim ***** válasza:
11%

Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek mi számít csóknak, hanem azt, hogy miért van az, hogy a legtöbb ember csak a smárolást (nyelves csókot) tekinti csóknak...?"

a kérdésedre a sok "szerintem"-ből kapsz választ.

csak ostoba vagy, hogy leszűrd.

nem megy a nyelvezés?

L/18

2010. júl. 25. 19:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a sima csók azt jelenti, hogy nyelv nélkül.

Mondjuk én nem próbáltam még a nyelves csókot de imádom, hogy a barátnőmmel puszilgatjuk egymás ajkait.

Most így megnézve kicsit buz*san írtam le. :)

2010. júl. 25. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!