Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nem párkapcsolat, de. "- nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem párkapcsolat, de. "- nem tudom egyedül kibogozni, mit jelen ez?

Figyelt kérdés

Van egy szexpartnerem pár hónapja, mindketten függetlenek vagyunk. Én beleszerettem, ő ezt tudja. Nem zavarja, de ő nem viszonozza és nem akar komolyabbat, én ezt elfogadom, mert nagyon jó vele.

Ma éjszaka nála aludtam és más volt, mint eddig. Folyamatosan simogatott, cirógatott, alvás közben szorosan ölelt magához, bújt. Szinte minden percben, órákon keresztül folyamatosan húzott magához. Eddig ez nem volt rá jellemző, ennél távolságtartóbb volt. Reggel pedig azt mondta, ez több mint szex köztünk. Nem párkapcsolat, nem szexkapcsolat, hanem a kettő között. Amit nem értek...

Aztán délután írt, beszélgettünk, és azt mondta valamire, hogy azért nem tette, mert nem akart vele megbántani... De ez szexkapcsolatban mindegy szokott lenni, nem?

Mégis ezt minek lehet betudni? Kérdeztem, azt mondta, nem kell érteni mindent. Engem viszont megzavar, ha olyan jeleket küld, amitől én reménykedni kezdek, hogy ebből több is lehet. Nem mindegy, merre megyek el érzelmileg. Feleslegesen nem akarom bele pörgetni magam, mert aztán annál nagyobb lesz a fájdalom, ha csak bemagyarázom magamnak, hogy lehet több....

Gondolom sejtitek, én vagyok a nő. :/

Lészgyi világítsatok rá a dologra értelmes szemszögből, mert nekem már ez nem megy :(

2020. márc. 17. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem zárnám ki az érzelmeket, talán kötődik hozzád. Viszont megmondta, hogy semmi komolyat sem akar tőled! Ha máshogy gondolná, akkor felvállalna. A helyedben nem fektetnék ebbe több energiát, hiszen sehova nem vezet ez az egész.
2020. márc. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!