Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az a szó hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a szó hogy alibi? Ma a barátom ezt mondta hogy van alibije ha nem bízom benne. (Tegnap este bulizni volt és gyanúsítgattam hogy megcsalt. )

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17:49-es vagyok. Tudom hogy arra van,de ilyen szó jelentését nemtudni... na mindegy... én csak hallgatok
2010. júl. 26. 20:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha mindegy akkor minek teszed szóvá??? Nem lehet mindenki olyan full okos mint te...
2010. júl. 27. 18:01
 13/13 anonim válasza:
Hogy be van e valaki aki "falazzon" neked hogy ha akar rendorsegen vagy valahol be kell bizonyitanod hogy hol voltál tegnap este akkor jo ha van alibid es ha van o be tudja bizonyitani hogy ott voltal ahol te mondtad. De lehet ez kamu is. Szoval megmondom tesomnak hogy ha anyam reggel kerdi toled hogy hol voltam este mond hogy julinal es kozbe buliztam vagy stb. A lenyeg hogy meg van beszelve hogy mit mondjon a masik hol voltal stb.
2020. dec. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!