Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azóta nem találkoztam vele, és lehet, hogy már a gyerekemet is megszülte, miközben nekem 7 hónapja barátnőm van. Mit tegyek?
Talán mert a felelőtlenségeddel két ember életét nehezítetted meg, és talán 3 , de az is lehet hogy a havannai leányka családjának az életét is, ha nem olyan volt, hogy átverjen. Tegyük fel hogy szerelem, a részéről igaz érzések, de egy nuku szót nem értett ő se, te se, és a spanyol típusúak amúgy is szenvedélyes típusok, lehet ha még rádepizett, ki tudja hogy ártott e saját magának, nem ismerted, csak ott nyaraltál. Közös nyelvet se beszéltetek, csak szexuális kémia volt, legalábbis a részedről ez dominált a leírásból olvasva, mert ha nem akkor nem kezdtél volna új kapcsolatba, na de a lány részéről?
Lehet olyan lelki nehézségeket okoztál neki a felelőtlen együttléttel lasd gumi használata, és azt neked kellett volna vinned, mert mint írtam Kubába szerintem több mindennel nincsenek tisztába pláne ha nem városba nevelkedett a lány hanem farmon, nyomorba. Szóval lehet a felelőtlenséged miatt ma is issza a levét, a szüleivel és ki tudja mennyi testvérével együtt. De írtam hogy nem ártana neked is egy teljes körű teszt.
Indulatok? Nem csak kamilláztam, hogy ha két ember nem beszél egy közös nyelvet, akkor hogyan beszélik meg hogy csak szex és mas semmi? Indulatok?! :'D Na ne röhögtess már! Lol! Amit te indulatnak hiszel az csak kamillázás volt! Semmi több. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja felőlem, de ha tanácsot kérsz ismeretlenektől, akkor talán el kéne gondolkozni, hogy nem mond h*lyeséget a másik azzal az *fter p*rty vérvizsgálattal. Mert már felelősséggel tartozol a jelenlegi barátnődet illetően is, és ha csak átvertek Havannán, akkor legalább legyen annyi eszed, hogy csináltatsz egy teljes körű n*mi b*t*gs*g tesztet. És nem ártana a párodnak se, mert még mindig nem adtad jelét, hogy utána voltál e szűrésen mielőtt összejöttél a barátnőddel! Én legjobban a mostani barátnődet sajnálom pláne ha nem meséltél ezen kalandodról előtte. Nagy felelőtlenség lenne a részedről!
Ó persze és a kubai leányzó nem beszélt közös nyelvet na ne nézd már h*lyenek a nagy világot, ennyire unatkozol akkor olvass regényeket. Alap bizonyos helyeken hogy angolul is tudjon. Szóval ezek szerint te vagy magyarul beszéltél, és német nyelven, de akkor meg honnan a piklákból tudsz ilyen infokat ha nem beszéltetek közös nyelvet, mert az olyan fordító nagyon drága kütyü, és mivel írtad hogy csóró vagy, nem hiszem hogy android alkalmazást használtál, mert ott is fordít hülyeséget. De aki csóró az nem tud Havannára se utazni. Vannak olyan országok ahova ha utazol kell lenni napi fedezetnek is, Havannai beutazási dolgokat nem ismerem, de ott se mindenkit engednek be szerintem, mivel kommunizmus van, és nem demokrácia.
Kamu az egész kérdésed szerintem! Én adtam tanácsot, ennyi! Te ha unatkozol akkor ne úgy, hogy a másik türelmével játszol, mert komoly dolgokról írtál, kevés infóval, és ráadásul katyvaz az egész mert utána már gyógyszerész szakmájú a csaj. Ja! Aki retteg bizonyos dolgoktól, az nem így kérdez, igazából Mit tegyek kérdésedre leírtam mit kéne tenned, vizsgálat a mostani barátnőddel együtt ha igaz, ha annyi eszed nem volt hogy g*mit vigyél magaddal, akkor a nem biztos hogy meg született gyerekedhez meg már semmi közöd, mert nem akarod vállalni a felelőséget érte, nyilván akkor nem itt kérdeznéd a gyk-n, ha nem így lenne, de mint írtam nem tudható, hogy mi igaz mi nem, és egy nyaralásból nem tudsz meg ismeretlen emberről mélyebb dolgokat, azt elhiszem hogy mélyen benne voltál, de mivel nem beszéltetek közös nyelvet így az egész amiket írsz utólag már zavaros ne hari! Na én nem kamillázok tovább, majd a többiek adnak egyéb tanácsot.
:D Téged valami nagyon frusztrál.
Nagyjából tudtunk kommunikálni online fordítón és franciaországban ismertem meg.
Jobban is teszed ha nem írsz a továbbiakban ide csak a rosszindulat van benned erköcsösségbe csomagolva.
Ja Kuba előtt Francia út, persze csóró vagy. Vagy középiskolás aki iskolával utazgat. :)
Szerintem ez az egész kérdés egy nagy kamu! Ha nem akkor zavarok vannak a gondolkodásodban!
Nem azt mondtam, hogy n*mi beteg hajléktalan kubai nő, de mivel ismeretlenül feküdtél le vele óvszer nélkül, alap lenne, hogy vizsgálatra menj, mert soha nem tudható.
Nem is ismerted, most jön a válasz, hogy de már évek óta levelezünk, chatelünk meg ilyesmi! :'D
Ezt elfelejtettem még írni, mert ezen mondatkádat most láttam, hogy Franciaországi gyógyszertárban ismerkedtél meg vele. :'D
Na szia ne hülyítsd a nagy világot!
Olvasd el amiket írtam és rájössz ha mindez igaz amiket írsz én csak a barátnőd miatt aggódtam, mert ezek szerint ő nem tud ezekről a dolgokról, és necc hogy te itt kérdezed, hogy mit tegyél!
Szóval amit te roszindulatnak gondolsz, az csak kamillázó aggodalom, hogy miért nem voltál orvosnál.
Nagyjából megérteni a másikat vagy teljesen két különböző dolog. Nem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit. Na én magam részéről nem adok több tanácsot, 50x leírtam, hogy beszéld meg a mostani barátnőddel, és csináltassatok egy tesztet. Ennyi lenne röviden a tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!