Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azóta nem találkoztam vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azóta nem találkoztam vele, és lehet, hogy már a gyerekemet is megszülte, miközben nekem 7 hónapja barátnőm van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy Havannai nővei 1 évvel ezelőtt, közös nyelvet sem beszéltünk, de a kémia nagyon erős volt köztünk. Nem védekeztünk, gondoltam, hogy nem akar tőlem úgy gyereket szülni, hogy pár napja ismer, de végül megtudtam, hogy nem szedett gyógyszert. Azóta nem találkoztam vele, és a kapcsolatot sem tudom felvenni sehogyan,miközben nekem már 7 hónapja barátnőm van.

2020. márc. 14. 00:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Mit érdekel? Vagy akarsz tartásdíjat fizetni? Felejtsd el.
2020. márc. 14. 06:05
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon felelőtlen vagy! Azok után meg mit akarsz a külföldi nőtől hogy nagyon vonzó külföldi sz*x* barlangnak használtad, es h*szt*s gyerek modjara elvartad egy ismeretlen notol akivel egyszer talalkoztal mint vmi baratnotol hogy lasson a jovobe es mar x honappal ezelott az erkezesed elott kezdje el szedni a f*gamzasgatlot. 😂 Nem biztos hogy lett gyereked tole, sot a gyereknek az lenne a legjobb ha nem mert nagyon necc elete lenne ott. Felelotlen ember vagy! Es utana van keped azt irni hogy 7 honapja van egy ujabb partner mikozben te egy kubai novel voltal egyutt g*mi nelkul. Legalabb voltal szűrésen? Mármint tudod n**mi b*t*gs*g szuresen? Szegeny partnered meg mint a jo bolond beled van zugva 7 honapja de neked akkor nem jutott eszedbe g**mit huzni es ahogy igy elnezem nem is vetted igenybe az *ft*r p*rty csomagot. Csak utana ne a not hibaztasd ha elkap toled vmit hogy tole kaptad el, mert a bemutatkozasod alapjan ezt is kinezem beloled. Bocs de ahhoz a gyerekhez mar semmi kozod ha van is. En nem lennek kivancsi az apamra aki elvarta ismeretlenul anyamtol egy ejszakaert hogy szedjen f*gamzasgatlot beletaszítva engem a k*mm*nizmusba, a nyomorba, az allando atv*ros hazugsagba es a menekulesbe ezek elol, hogy ne legyen olyan sorsom mint a tobbinek aki alca pr*stit*ciot csinal! En bizta nem akarnek igy megszuletni. Iszonyat felelotlen ember vagy!!!! Remelem az a gyerek nem gyerek! Arrol nem is beszelve hogy havannan az emberek nem biztos hogy tisztaban vannak civilizacios dolgokkal.

"Sok kubai lány nem foglalkozásszerűen árulja a t*stét, hanem alkalomszerűen és gyakran nem is pénzért. Azt várják el a külföldi pasitól, hogy együttlétért cserébe vegyen neki a devizaboltban valami divatos cuccot, sportcipőt. A turista sokszor nem is veszi észre, hogy pr*tit*cióról van szó. Azt hiszi, hogy valóban megtetszett a kubai lánynak!!!!, aki nem is fejti ki rögtön, hogy mit akar az együttlétért cserébe. Csak másnap vezeti rá a turista srácot, pasit, hogy ajándékot szeretne.

Persze az alca v*ndegm*kasok többsége teljesen profi. Fix összegért, és *parszerűen csinálja az ősi m*sters*get, ami akár egy-két f*rdulóval többet hoz, mint amit egy egész hónapban keresne egy üzemben. " "Utikritika weboldal"

Utikritikat nem artott volna olvasnod mielott felulsz az allo k*gyoval a repulogepre.

Arrol nem is beszelve hogy a kubaiak szeretik atverni beetetni a turistakat.

2020. márc. 14. 07:05
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

De ez mar nem neked szóló info hanem az eppen havannai utazasukat tervezo "macso" pasiknak akiket a k*gyojuk programoz hogy utikritikat olvassanak mert ok mennek oda hogy ismerjek az adott kulturat mielott h*lyeseget csinalva elvarjak egy ismeretlentol baratno modjara hogy szedjen fogamzasgatlot. Akkor legyen eszuk ezeknek a kopcos macso gondolkodasu embereknek g**mit huzni es utana ne az eppen aktualis baratnojet hibaztassa aki meg csak kamillazna hogy honnan kapna el tole komoly lelkiserulest okozva ezzel, hanem elso utja miutan hazaert vérvételi központ ahol csekkoltatja magát mielott elindulnak a havannai ejszakaba noket vadaszni.

Akkor mar legyen benne boven becsulet a masik no egeszseget nezve, akivel utana ismerkedett ossze. Nem tudom benned volt e boven becsulet vagy majd szegeny mostani lanyt hibaztatod, mint ahogy a havannait aki maximum az atveresert felelos mivel ott gyakori az ilyen, de nem bizta hogy tudja azt amit te sz*xualis teren.

2020. márc. 14. 08:04
 4/16 anonim ***** válasza:

* Akkor legyen eszuk ezeknek a kopcos macso gondolkodasu embereknek g**mit huzni mielott elindulnak a havannai ejszakaba noket vadaszni. Javítva.

Az egyuttlet utan meg legyen annyi eszuk csinaltatni vervizsgalatot ablekperiodus utan meg még egyet a jovobeli parjuk egészségére gondolva. Mert azt ugye nem kell írnom hogy a saját egészségedre is kéne gondolni.

Ha voltal vizsgalaton ezt a reszt hagyd figyelmen kivul egyeb esetben nem artana a paroddal elmenni! Khm.

2020. márc. 14. 08:10
 5/16 anonim ***** válasza:
*ablakperiodus után javítva
2020. márc. 14. 08:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el egy std tesztre ha már ilyen hülye voltál.
2020. márc. 14. 09:12
 7/16 A kérdező kommentje:

De nagy indulatokat váltottam ki belőled kedves 61%.

Soha nem akart átverni az említett kubai nő se kihasználni. Semmilyen jelét nem mutatta annak hogy pénzre menne maximum enni hívhattam meg tisztában volt vele hogy csóró vagyok.

2020. márc. 14. 09:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Persze egy röpke pár napból ezt tudod is! :'D

Inkább azon kéne gondolkodnod, hogy elmenj dokihoz vérvizsgálatra, ha eddig nem tetted, mert van egy párod.

2020. márc. 14. 11:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja és ha nem olvastad nem a pénzre utaznak, hanem ilyen olyan tárgyra, vagy lehet éhes volt! Ha már tudta hogy csóró vagy nyilván kaját tudsz neki venni. Egy-két nap van kajája címszóval. Nem hinném, hogy Fidel Castro unokája lett volna, de ha igen, akkor most amiatt is aggódhatnál.
2020. márc. 14. 11:02
 10/16 A kérdező kommentje:

Nagyon kombinálsz. Nem egy szakadt csöves nemi beteg kubai nőről beszélünk aki ennivalóért arulja a testét.

Franciaországban dolgozik egy gyógyszertárban itt ismerkedtem meg vele.

2020. márc. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!