Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott a párom. Ti mit csinálnátok ebbe a helyzetbe?
Adok magamra, elég jól nézek ki hozzá képest. Mikor össze ismerkedtünk ő sem így nézett ki.
Engem meg néznek a pasik az utcán, és szerintem elcsodálkoznak hogy ilyen emberrel vagyok együtt.
Mikor említettem neki csak azt mondja hogy a magasságához kell ennyi
Gondolom egy helyen laknak, nálam természetes, hogy főzök és azt viszem magammal enni a munkahelyemre (hétvégén nyilván otthon fogyasztom), amit megfőztem. Igazán nem nagy áldozat, hogy ne csak magamra főzzek, hanem a páromra is. Néha olyan is van, hogy ő főz kettőnkre. Nekem a ti felfogásotok életidegen.
Edzeni is együtt járunk, rajtunk kívül nagyon sok pár így teszi. Nálatok az a normális, hogy külön-külön mentek? Ez messze nem jelenti azt, hogy 0-24-ben egymás seggében lógnánk, mielőtt valaki azzal jönne.
"Felszínes azért nem vagyok mert arcra se valami helyes mégis össze jöttem vele, és azért jöttem össze vele mer szerettem,szeretem."
Nem vagy felszínes, de miután hízott 15 kilót, már csak szeretted. Mert a belseje már akkor is ilyen volt amikor összejöttél vele, az nem változott. Gratulálok neked, dobjad csak nyugodtan. Mindenki találjon hozzá illő párt. A normálisak normális párt, te pedig olyat, aki nem hízik meg. Szívből kívánom neked, komolyan. Hiszen így mindenki boldog lesz.
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a szexuális vonzalomhoz nem elég a belsőt szeretni? A testével szexelsz, nem a lelkével(vagyis átvitt értelemben azzal is, de a testnek is nagy szerepe van itt). Ha valaki teste nem vonz, nem fogod kívánni. Ez ilyen egyszerű. Vagy te bárkit megkívánsz, lehet akár büdös is az ember, meg ápolatlan, csak mert “szép a lelke”? Hagyjuk már, ne álszenteskedj...
Én vékony lány vagyok és teljesen megértem, ha elhagyna a párom, ha meghíznék. Neki így tetszek, ezt az alkatot szereti, akkor miért várjam el tőle, hogy szeressen velem szexelni dagadtan is? Én se tudnék vele, ha elhízna.
Én pl. soha nem pátyolgattam az elhízott kislányok lelkecskéjét. Sőt, még én lettem leoltva, hogy miért adok életmód-vezetési tanácsokat, miért hívom fel rá a figyelmét arra, hogy a plusz kg-k egészségtelenek és sok betegséget hordoznak magukban.
Én egységesen mind a két nemnél ugyanazt írom.
(Egészséges, mozgásban gazdag életmódot folytató, vékony, enyhén izmos 29N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!