Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok a gondolataitokat/vé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok a gondolataitokat/véleményeiteket?

Figyelt kérdés
Én 4 éve párkapcsolatban élek. Minden rendben ment egészen addig, amíg anyukáméknak be nem mutattam a párom. 17 éves koromban ismerkedtem meg vele. 2 év után bemutatott a szüleinek, elfogadtak engem a családban. Én anyukámmal nagyon jó kapcsolatot ápoltam. Egyik nap jött egy telefon hívás a páromtól, kicsit összevesztünk. Anyukám megismerte Őt. Nem tetszett neki, nem fogadta el. És anyám akkor azt mondta minden erejével azon lesz, hogy elszakítson minket ekkor voltunk együtt 2 éve 6 hónapja. Aztán körülbelül 1 hónapra rá oda koltoztem hozzájuk, terhes lettem 21 évesen (tudom korán). Nagyon örültem/örültünk neki. Elment unk ultrahang rá jött édesanyám is, aki nem örült a hírnek. A párom fejéhez vágta, hogy 'lehet nem is tőled van a gyerek'. Emiatt is összevesztünk. Így még az első ultrahangi élményem is rosszul sült el. 4 hónapig folyamatos veszekedés anyámék fenyegetése után a párom be sokat mondta, hogy így nem fog menni választanom kell. Anyámék megtudtak a címet hol lakik a párom fenyegetve jártak fel majdnem minden héten. Köpni nyelni nem tudtam már a folyamatos stressz alatt. Terhességem alatt 7-szer voltam együtt a párommal. Megcsalt, elmondta. Haza költöztem. 6 hónaposan bevereztem, 1 hónapot kórházban töltöttem. 5 hónapig egyáltalán nem tartottam a kapcsolatot az exemmel. Mindennap keresett írt nem válaszoltam. Aztán találkoztam vele. Elmondtam, hogy Ő nagyon sajnálja nem így akarta az egészet,csak azt látja, hogy egyáltalán nem állok ki a családom ellen Ő érte. Nem szóltam anyámnak semmiért soha, mert az anyám nem akarom megbantani. Mondta a párom, hogy 1 éve folyamatos veszekedés van anyukamek végett. Miután megszuletett a drága kisfiam, mindennap jár hozzá az apukája. De én még mindig szeretem. Anyámék azt mondják nem szeret se engem se a gyereket, teljesen összezavar minden körülöttem. Nem tudom hogy tudnék ebből kijutni, mi a helyes út.
2020. márc. 10. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"megszuletett a drága kisfiam, mindennap jár hozzá az apukája. De én még mindig szeretem. Anyámék azt mondják nem szeret se engem se a gyereket"

Ha minden nap jár hozzátok, akkor szeret !

És te is szereted.

A helyes út a szív útja.

És egy gyereknek is jobb, ha nem csonka családban nő fel,

DE ha még egyszer megcsal, akkor ne adj neki több esélyt.

2020. márc. 10. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem szeretnéd anyukádat megbántani, de nagyon csúnya dolog volt a részéről, hogy azt vágta az exed fejéhez, hogy lehet, nem is tőled van a gyerek. Ezzel gyakorlatilag semmibe vette az erkölcsösségedet, lenézett, megalázott téged! Így ismer téged? Olyan lány vagy, aki megcsalná a párját? Nekem rosszul esett volna. Hallgass a zsigeri megérzéseidre!
2020. márc. 10. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért csalt meg, ha nem így akarta? Nem tetszett neki a terhesség? Vagy anyuka többet kavart mint amiről tudsz/besokallt?

Szerintem megbánta és szeret titeket, de ha szeretitek egymást és... anyuka ilyen akkor egyértelmű ki megy, inkább nőjön fel a pici szerető családban mint egy ilyen nagymamával... mindenki jobban járna.

2020. márc. 10. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem lesz szimpatikus, amit írok...De egy bizonyos ponton meg kellett volna állítani, főleg anyukádat...nyilván fiatal voltál, meg vagy is, de érezned kellett volna már azt, hogy ez a párkapcsolat rovására fog menni. A fiatal tapasztalatlan embereket sokkal könnyebb szétválasztani nyilván, mint akik már megéltek egy csomó mindent. Én most is azt mondom hogy válaszd a saját családodat, azaz a párodat,és a gyermekedet. A szüleiddel pedig alaposan át kell ezt a helyzetet beszélni, ha lehet, de ne legyél puhány velük szemben. Próbáld meg te irányítani a saját életedet, a saját érzéseid szerint, csak az a helyes út!
2020. márc. 10. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A történetben egyetlen olyan szereplő van, aki nem szeret téged, az pedig az az undorító, alja nőszemély, akit az anyádnak hívsz. Ha szereted a gyereked, akkor nem az apjával, hanem az anyáddal szakítod meg a kapcsolatot, mielőtt őt is úgy tönkreteszi, mint téged.
2020. márc. 10. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm a válaszotokat.Hozzátenném még azt, hogy ugye én jelenleg teljesen egyedül vagyok, ami nagyon nehéz.Mindennapom úgy megy felkelek kitakarítom közben felkel a 10 hónapos kisfiam is.Segíteni nem akarnak a hugom sem aztmondja Ő suliba jár nincs ideje erre.Csak, hogy annyiba sem, hogy legalább vigyáznának rá, ha megkérem fogják meg a kicsit legalább 10 percre vagy amíg elmegyek fürdeni...Hááát 1 ujjamon meg tudnám számolni (KB 2 ilyen eset volt) mikor megfogták.Kb semmire nincs időm.Be fogok sokalni úgy érzem.

Apukám felvette a GYED-et a kisfiamra, ami havi 140.000.-Ft úgy egyeztem bele, hogy ugye én így nem kapom a GYES-t, ami 28.000.-Ft lenne.Belegyeztem mert apukám azt mondta, hogy"Nekem mindegy, hogy 28.000.-Ft kapsz vagy 140.000.-Ft"Mondom jó,rendben akkor felveheti könnyebb így nekem is eltartanom a fiamat.Most abból a 140 ezer forintból havonta kapok 50 ezer forintot, hogy tudjam "beosztani"..

Nemtudom hogyan osszak be havi 50 ezret mikor a pelenka alsó hangon havonta 25ezer(keveset mondtam).

Ruháztatás stb...

Teljesen ki vagyok 1 éve már csak stresszelek mindenen,dolgozni nem tudok, mert nem vigyáznának rá, bölcsödétől meg félek, mert nagyon anyás.

Tehetetlen vagyok.

2020. márc. 10. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj lesz talpra állnod, a saját apád elveszi a gyerektől a pénzt, 50 ezer nagyon kevés!

Dolgozz, add bölcsibe, tudom, hogy a szíved szakad meg, de inkább most vállalj egy kis ideiglenes fájdalmat, semmint hosszabb távon szenvedjetek! Ne akarj függni ilyen emberektöl, akik csak papíron a szüleid, cserben hagynak a bajban!

Erős vagy!!!

2020. márc. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!