Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek meztelenül mutatkozni a párom előtt. Mit tehetnék?
A barátommal több, mint három hónapja együtt vagyunk, mindent megtudunk beszélni,minden rendben van a szexuális életünk is csodás.
Nagyon szeretjük egymást.
Igazából egyetlen kisebb gond van..
Az,hogy hihetetlen módon félek attól,hogy meztelenül lásson.
Látott már meztelenül amúgy, sötétben..
Sosem tudtam összeszedni a bátorságomat,hogy világosban szexeljünk, vagy,hogy elmenjünk együtt fürdeni ...
Szeretném ezt "legyőzni".
Mert ő már nagyon szeretne látni.
A testemmel elégedett vagyok..
Egyetlen dolog van a testemen , amit nem tudok elfogadni..
A puncim..túl nagy a csiklóm, kilóg és barnás színű..
Hatalmas...:(
Valószínűleg érezte már,hogy nem átlagos méretű..:D
De félek,hogy maga a látványtól undorodna..és,hogy nem kívánna utána már.
Amúgy ápolt vagyok, tiszta, csak ez az egyetlen gond...van:(
Abból kifolyólag,hogy minden téren elég kifinomult ízlése van, nagyon szereti a szep dolgokat...felel, hogy ez mindent tönkre tennne.
Valaki volt hasonló helyzetben? Hogy sikerült legyőzni?
Férfiak,ha igazán őszintén szerettek egy nőt, ez mennyire akadályozná a kapcsolatokat?
Köszönöm a válaszokat.
Mondjuk néha nem értem ezt az "ápolt" szót. Ez mit takar? Fürdés, hajmosás után mindenki tiszta, munka után meg többnyire koszos. Akkor mitől folyamatosan ápolt valaki? A kádban dolgozik?
Egyébként kérdező, remélhetőleg nem egy felszínes pöts a barátod, és akkor semmi gond nem lesz.
Hálás köszönet minden válaszért, hogy időt szántatok rám és a kérdés megválaszolására:)
Köszönöm szépen...
Elég sok önbizalmat kaptam..
Valószínűleg magamtól kellett volna ezeket úgymond megkapnom mégis megerősített minden válasz, aranyosak vagytok köszönöm szépen!:)
Hát, elég türelmes ember a te szerelmed!
Én el sem tudnám képzelni hogy a szerelmemet ne lássam meztelen! Minden nap!!!
Ha csak sötétben látott, akkor valójában nem is látott.
Nekem is volt egy barátnőm, ugyanígy salátapuncival. Én imádom, mikor nagyok a kisajkak, kilógnak, látványra is jobban beindít, nyalni is nagyon jó. Ő ugyanez volt, szégyenlős. Ez szépen lassan megölte a vonzalmamat, az állandó ilyen dolgai, hogy nem mert előttem mutatkozni. Úgy éreztem, mintha el lennék tiltva a saját barátnőmtől. Pedig egy csinos lány volt. Szakítás lett a vége, mert sose volt egy felszabadult szexünk se a hülyeségei miatt. A szex akkor jó, ha nincsenek benne gátlások. Ha kérdeztem a lányt, hogy mi a baja, nem tudott értelmesen válaszolni. Pedig sokszor elmondtam, higgadtan, hogy nincs vele semmi baj, nagyon csinos és nagyon kívánom őt, reggel-délben-este. Minden szex előtt kinyaltam, mert tényleg nagyon beindított a látvány, az érzés. De hát, aki nem akarja, azon nem lehet segíteni.
A saját testeddel kapcsolatban, nálam plusz pont lenne, hogy olyan a puncid, amilyen. Úgyhogy, fel a villanyt és engedd meg a barátodnak, hogy jól megdugjon. Neked is jól fog esni egy felszabadult szex. Ő meg tuti be lesz gerjedve, hogy végre láthat meztelenül (nem tudom amúgy, eddig hogy bírta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!