Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ezt kiírni Tinderre?
"Szakácsok előnyben"
Nagyon érdekel a gasztronómia és főzés. Nőként szeretek főzni, de persze csak hobby szinten. Nem azért szeretnék szakáccsal összejönni, hogy együttéléskor majd ő főzzön helyettem.
A szakácsokat sokszor nem érdekli a főzés:) Pontosítani kell a kiírást:) Főzni szeretők előnyben:)
Tudod mi a különbség a tanár és a pedofil közt? A pedofil szereti a gyerekeket:)
Úgy járt, mint az a nőci aki költővel randizik...
"- De szép a naplemente!"
"- Most nem akarok a munkáról beszélni..."
Jó, akkor tegyük félre, hogy szakáccsal szívesen összejönnék.
Az, ha semmit nem írok ki, csökkenti vagy növeli az esélyeimet?
Fogalmam sincs mit lenne célszerű kiírni. Túl személyes dolgot és felszíneseket sem szeretnék.
Ha nem írok ki semmit, akkor a férfinek nehezebb beszélgetést kezdeményezni? Vagy jó is lehet, hogy "tiszta lappal" indul, és bármit kérdezhet?
Valószínűleg túlreagálom, tudom. Kérlek nézzétek el nekem. :D
Mit érdemes kiírni? Attól függ mi a cél. HA koptatni akarsz, mert nem akarsz annyi lájkot, akkor koptatósat. Pl lúzerek kíméljenek, egyéjszakások ne vagy ilyesmi
Ha több lájkot akarsz akkor: minden este izzik a testem vagy ilyesmit:)
Szóval kérdés mia cél, de ha magadhoz valót akarsz, akkor olyan szűrőt tegyél amiből tényleg kiderül valami rólad. Pl, hogy szeretnél főzésről beszélgetni, bár ez senkit nem hat meg, ha egy bombázó vagy. Nekem ez a szöveg kb 5 év alatt alakult ki, de baromi jól működik.
Egyik legjobb barátom szakács, és randiztam jó pár hónapig a másikkal. Többet megyünk étterembe vagy én főzök nekik, mint ők nekem.
Nekik ez a munkájuk, nem akarnak otthon is dolgozni. Ne szakácsot keress, hanem olyan embert, aki szeret főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!