Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kiakadnátok, ha nem kapnátok semmit nőnapra?
Mai nap végig vártam, hogy meglep majd a párom, de még annyit sem mondott, hogy boldog nőnapot! Egész nap itthon henyéltünk, nem csináltunk semmit, nem kaptam semmit. (nem, nem az ajándék a lényeg, hanem a gesztus) Ha megköszöntött volna szóban annak már örültem volna.
Este megemlítettem neki, hogy a barátnőmet elvitte a férje vacsorára. Erre annyi volt a válasza, hogy egészségükre. Ebből sem esett le neki, hogy nőnap van! Ekkor felhúztam magam és közöltem vele, hogy érzéketlen és örültem volna legalább annak, hogy megemlíti. Haragszom rá nagyon. Szerintetek jogosan?
25/nő 28/férfi
Jogos a haragod!
Azèrt ennyit illik megtenni egy nőért, hisz annyi mindent kapunk tőletek.
Egy szál virág, vagy csoki nem egy nagy áldozat.
Na varjunk. Nemzetkozi, ez igaz, de a vilag nem kommumista feleben senki nem vett virgacsot a noknek.
Nalunk hovirag, ibolya. Es volt Valentin nap? Nem.
Most koszontsenek februar 14-en is, meg megint, meg megint?
Nekem egesz evben jarjon az, hogy emberszamba vesznek, es nem kellenek a kulsosegek.
"Nemzetkozi, ez igaz, de a vilag nem kommumista feleben senki nem vett virgacsot a noknek."
Bizonyítani tudom, hogy a kommunista Magyarországon divat volt idétlen lapokat küldeni, nagymamámtól "szereztem" egyet, ki akarta dobni, de annyira gagyi volt, hogy el kellett tennem. Személyes XY párttitkár adta fel és csak úgy szaglik róla az ósdiság ami még mindig a harangvirágos dalt ugratja be.
Szóval, egész nap nyomta valami a lelked és annyira "komolyan" veszed a párod, hogy nem közlöd vele, nem kérdezel rá, nem beszélgetsz vele, hanem célozgatsz és kiakadsz, ha nem esik le.
Isten mentsen az ilyen nőktől. Örülök, hogy nekem már tiniként is ennél értelmesebb barátnőim voltak.
Te mivel szoktad meglepni férfinapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!