Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek örülnétek ha csizmát kapnátok karácsonyra?
Bundát vegyél neki betoncsizmával.
2019. dec. 22. 00:06
Szerintem sok év után már nem nagyon van értelme fizikai dolgot ajándékozni ha amúgy megvan a másiknak mindene. Sokkal értelmesebb ajándéknak tartok egy közös élményt, utazást, kirándulást. Amúgy is kellenek az ilyenek ahhoz, hogy fenntartsátok a tüzet.
Nekem személy szerint van bőven elég ruhám meg cipőm, párom is megvesz magának mindent év közben amit szeretne. Nem sok értelmét látom a porfogóknak meg a századik ugyan olyan dolognak. Menjetek el valahova pár napra pihenni meg romantikázni. Hasznosabb is, a kapcsolatot is jobban építi.
2019. dec. 22. 00:11
Nem nagyon. Nagyon válogatós vagyok csizmák terén és sok esetben egy számmal nagyobb/kisebb kell, mint szokott kelleni. Visszavinni meg olyan snassz szerintem...
2019. dec. 22. 00:15
4/11 anonim válasza:
"..drágább fajtát..", nyilván mindenkinél más, minden ember más, de nálunk nem lényeg mennyire volt drága az ajándék, vagy hogy vetted-e, lényeg, hogy időt fordítottál arra, hogy meglepd valamivel. Na de, ha eléggé ismered, tudod milyen az ízlése vagy adott valamiféle jeleket arra mit szeretne kapni, akkor oké, vedd meg, mi baj lehet? Legfeljebb nem tetszik neki, a világ nem dől össze tőle.
2019. dec. 22. 00:21
Különben van neki magassarkú csizmája másik? És ha nincs, szeretne? Mert azt már észrevettem boltokban hogy a pasik mindig magassarkú csizmára akarják rábeszélni a feleségeket :) Ez valahogy nagyon bejön sokaknak. Szóval ha inkább magadnak veszed, azért vegyél mellé mást is, ami kifejezetten neki szól.
2019. dec. 22. 00:50
Nagyon nem. És nem azért, mert nem praktikus vagy mert szeretem magam kiválasztani a ruháimat, hanem mert akkor nem ismerne eléggé a férjem, ami így 16 év után rosszul esne.
2019. dec. 22. 01:34
Tessék íme néhány ötlet a h..lyegyereknek:
könyv, sminkkészlet, parfüm, körömlakkok, tisztálkodószett, ha szereti akkor pia, édesség, érdeklődésének megfelelő jegy (pl. színház, kiállítás), plüssfigura, wellness hétvége, egészségmegőrzés miatt vitaminok..stb.
Csak ismerned kéne, hogy kivel vagy együtt.
2019. dec. 22. 07:19
szimplán egy közös estét ajándékozz neki, ahol BESZÉLGETTEK egymással! Mert ahogy látom, ez eddig nem történt meg.. hisz mindig ékszert vettél neki 20 alkalommal. Azon csodálkozom, hogy még veled van..
2019. dec. 22. 08:58
Hát, ha ő is cipőmániás (és melyik nő nem az?) Akkor örülni fog gondolom. De csak ha bírja a magas sarkút. Amúgy meg egy alacsonyabb sarkú, de magas szárú csizma is lehet csinos, szexis szerintem. Lábbelit azért necces ahándékba venni, mert hiába tudod, hányas a lába. A fazontól is függ, jó lesz-e neki. Esetleg vidd el egyik cipőbélését és dugd a kiválasztott csizmába hogy stimmel-e bele, talán ad némi támpontot. A blokkot meg tartsd meg, hátha mégis ki kell majd cserélni. Annyit még ha javasolhatok, hogy lehetőleg gumi talpút vegyél, ne kemény műanyag talpút-sarkút, mert az csúszik mint az állat.
2019. dec. 22. 10:29
Én akkor örülnék ha én valaszthatnám ki. Ugyanis sokszor nagyobb/ kisebb kell mint az általános méretem, vagy ha jó is a talp, a szára túl szűk stb. Szóval találomra problémás cipőt venni a másiknak. Ilyenkor mi nem is szoktunk venni egymásnak semmit, ha kell elmegyünk bevásárolni együtt.
2019. dec. 22. 22:30
Kapcsolódó kérdések: