Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá, hogy le akarok vele feküdni?
De jó lenne ha ezt az a csaj írná ki aki a szomszéd utcában lakik. Pont 1 év különbség van köztünk a javamra de azt nem tudom hogy szűz e és nem haverom csak beszélünk néha:)
ON: Szerintem hívd el valahova, pl bicajozni (hétvégén jó idő lesz) vagy csak sétálni.
Igazából nem lehet rávezetni hogy próbálkozzon nálad, elég konkrét jel kell ahhoz hogy megtegye azt, amit eddig nem mert. Neked kell próbálkoznod.
Ha a helyzet adja érj hozzá, öleld át.
Mond neki hogy jó a parfümje/arcszesze. Mond neki hogy jól áll rajta ez a póló, viccelődj hogy ettől teljesen beindulsz:D
...pont pont pont stb.
Remélem tudtam segíteni.
F19
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak üzenem, hogy a srác akiről beszélek a szomszéd utcában lakik és 19 éves. De durva...égő lenne ha te lennél az, de szerintem az lehetetlen =) Ha tanácsolhatom neked, tedd azt, amit nekem írtál...hívd el valahova! Remélem sikerülni fog a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!