Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá, hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, hogy le akarok vele feküdni?

Figyelt kérdés
Még szűz lány vagyok, de le akarok feküdni egy sráccal. A fiú nem a barátom, csak haverom, de sajnos ritkán találkozunk. Nem vagyok szerelmes belé, de annyira kívánom, hogy az nem igaz. Ilyet még sosem éreztem senki iránt. Ha a közelében vagyok legszívesebben rávetném magam, de nem szeretnék ribancnak tűnni. Ő még nem próbálkozott nálam, de sokszor van, hogy néz (elég feltűnően). Hogy vezessem rá, hogy próbálkozzon? Tabácsokat szeretnék!
2010. júl. 24. 23:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Sztem nem kell semilyen beszélgetés,biciklizés...Meny oda hozza és smárold le kezd el simogatni és fogja tudni mit akarsz :D ....
2010. júl. 25. 02:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy varázslatos módszerem van erre, ha nyíltan kimondod mit akarsz. Vagy egy másik amit már más is javasolt. Beszélgettek kettesben közel hajolsz hozzá megcsókolod. A fiú fog próbálkozni, hogy tovább menjetek és te hagyod. Vigyél magaddal óvszert is. Nem biztos hogy hord magánál.
2010. júl. 25. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
most csak dugni akarsz vele vagy kapcsoaltot?
2010. júl. 25. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:

De jó lenne ha ezt az a csaj írná ki aki a szomszéd utcában lakik. Pont 1 év különbség van köztünk a javamra de azt nem tudom hogy szűz e és nem haverom csak beszélünk néha:)

ON: Szerintem hívd el valahova, pl bicajozni (hétvégén jó idő lesz) vagy csak sétálni.

Igazából nem lehet rávezetni hogy próbálkozzon nálad, elég konkrét jel kell ahhoz hogy megtegye azt, amit eddig nem mert. Neked kell próbálkoznod.

Ha a helyzet adja érj hozzá, öleld át.

Mond neki hogy jó a parfümje/arcszesze. Mond neki hogy jól áll rajta ez a póló, viccelődj hogy ettől teljesen beindulsz:D

...pont pont pont stb.

Remélem tudtam segíteni.

F19

2010. júl. 25. 22:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsónak üzenem, hogy a srác akiről beszélek a szomszéd utcában lakik és 19 éves. De durva...égő lenne ha te lennél az, de szerintem az lehetetlen =) Ha tanácsolhatom neked, tedd azt, amit nekem írtál...hívd el valahova! Remélem sikerülni fog a dolog!

2010. júl. 25. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Vidd haza de legyen ám jó kis házi palesz mert az kelleni fog !!!😂
2019. aug. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!