Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A most 25-30 körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A most 25-30 körüli nők többségének tényleg nem lesz nagy valószínűséggel gyereke?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol sok ilyen nő van, meg máshonnan is sok ilyet ismerek, és persze vannak, akik eleve nem akarnak gyereket, másoknál viszont komoly aggodalom, hogy ők már biológiailag bőven szülőképes korban vannak(sőt ez lenne elvileg az ideális kor), de egyszerűen reménytelennek érzik, hogy valaha is legyen gyerekük, pedig szeretnének, csak nem találnak olyan férfit, aki szintén akarna. Engem is már több ilyen nő megkörnyékezett ,mert jól szituált vagyok, biztos pont lehetnék a számukra, de nekem eszem ágában sincs még gyereket vállalni , majd inkább 30-40 éves korom körül ráérek erre.Csak azt nem értem, h ezek a nők, h nem találnak valami 30-40 körüli fószert ,aki gyereket csinál nekik.
2020. márc. 8. 09:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
21%

"Amúgy ki tart vissza benneteket, olyan etnikumú nővel jössz össze amilyennel csak akarsz, már nincsenek korlátok, a degradálás helyett a tettek visznek előre, engem annyira nem érdekel, vagy azt hiszed irigykedek majd a bengáli vagy thai nődre? :) "

Nem mondtam hogy irigykedjél, azt se mondtam hogy szüljél gyereket vagy ezt meg azt csinálj. Leírom mégegyszer hátha megérted. A nők két féle utat választhat család vagy karrier. Aki az utóbbit választja a bulizást, pasizást, abortuszt nekem oké, tiszteletben tartom a döntését viszont utána hagyjuk már ezt az anyasági színjátszást, mert közük nincs hozzá, akkor vállalja fel és vigye végig a döntését, mondjon le a családról, mert egy gyerekvállalás nem vicc és komoly érett felnőtt emberek kellenek hozzá, nem ilyen 100 férfin és 5 abortuszon túllévő ribizlik.

"Van ismerősöm kenyai nőt vett feleségül ellentétben veled egy rossz szava nem volt a nyugati nőkről. (mert inetlligens) Az ő dolga."

Az intelligencia ott kezdődik hogy érvek mentén tudsz vitázni az álláspontodról, nem ott ha kritikát fogalmazol meg. Ha egy kritikát megfogalmazó személy nem intelligens akkor légyszi ne beszélj a kórházak állapotáról, ha egy olajcég a tengerbe önti a sz*rját, ha kivágják a fákat stb.

"Azért ingerültek, mert a legutóbb bejelölt instamodell kinézetű csajok nem nekik írtak vissza, aztán akkor húzzuk rá a vizes lepedőt a nyugati fehér nőkre :D"

Nem szoktam instázni, mondtam családos ember vagyok gyerekkel. De azért árulkodó hogy pl öngyilkosságban, depresszióban világelsők vagyunk, 1 millió alkoholista országa, itt a legnagyobb a szívroham, daganatos betegségek stb, és ezután lehet kicsit gondolkozni hogy élnek jobban a nők itt vagy a Második Világban.

2020. márc. 8. 15:19
 42/51 anonim ***** válasza:
76%

Ha családos ember vagy, miért nem a feleségeddel foglalkozol? Miért vadidegen nőkkel?

Az 1 milla alkoholistabol 80% férfi az tuti, de lehet keveset tippelek és még több. Szóval annyira ne aggódj miattunk.

2020. márc. 8. 15:28
 43/51 anonim ***** válasza:
73%

Milyen család vagy karrier? Itt vagyok én, aki egyszerűen dolgozom. A karrier azt jelenti, hogy 14 órákat dolgozol, törtető vagy, előre akarsz jutni. A legtöbb nő csak simán dolgozik 8 órát, amennyit kell, és annyi.

És nem akarok gyereket, de pl. buliban sem voltam soha, alkoholt sem iszom... csak itthon ülök. Mert ilyen is van. Csak a te képzeletbeli világodban vannak mamucik meg ribik.

2020. márc. 8. 15:35
 44/51 anonim ***** válasza:
64%

Felesleges vitatkozni. De tényleg! Ez egy win-win szitu.

A kérdezőnek nem kell fehér nő. A fehér nőknek meg nem kell a kérdező. Mindenki boldog.

Az, hogy kiről mit gondol, nem releváns. Leírhatja ezerszer is, ettől ez nem lesz igaz.

Nekem bőven elég, ha messzire elkerül.

2020. márc. 8. 15:36
 45/51 anonim ***** válasza:
70%

Annyira szélsőségesen szűklátókörű vagy hogy az már nekem fáj.

Nő:vagy család vagy karrier.

Aki karrier az 24h bulizik, rib. anckodik. Más opció nincs :D

Ősanya lehetsz vagy önző karrierista. Áuu hagyjuk szerintem....

2020. márc. 8. 15:41
 46/51 anonim ***** válasza:
20%

"Ha családos ember vagy, miért nem a feleségeddel foglalkozol? "

Attól mert családos ember vagyok még nekem is van szabadidőm, de ne aggódj nem sűrűn irkálok ide, az utóbbi pár napban tettem csak, az előtt 4 évig itt se voltam.

"Az 1 milla alkoholistabol 80% férfi az tuti, de lehet keveset tippelek és még több. "

Nagyon tévedsz, gondolom még huszonéves vagy és lövésed sincs a késő harmincas, negyvenes, ötvenes korosztályról akik jelentős része egyedül élő, végtelenül kiégett, unott, szeretet hiányos nő és igen rengeteg köztük az alkoholista (ahogy a férfiaknál is). Huszonévesen még minden ujjadra jut száz férfi, aztán majd egyre kevesebb lesz később és hirtelen azon veszed észre magad hogy egyedül vagy egy üres lakásban és görcsölve próbálsz társat találni inkább kevesebb sikerrel. Az érettebb nők többségi szingli és nem jókedvükből...

"Itt vagyok én, aki egyszerűen dolgozom. És nem akarok gyereket, de pl. buliban sem voltam soha, alkoholt sem iszom... csak itthon ülök. "

Ha ez neked jó hol itt a gond? Mégegyszer mondom én nem akarom eldönteni ki hogy éljen, csupán rávilágítottam az okokra miért vannak válságban a párkapcsolatok Nyugaton.

2020. márc. 8. 15:58
 47/51 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjad már magad, itt írogatsz évek óta, műpunci nincs otthon, nem hogy feleség. Felismerem a stílusod. 😂

De persze vállalhatod a neved, és akkor kiderül, hogy tévedtem. 😊

2020. márc. 8. 16:01
 48/51 anonim ***** válasza:
80%
Majdnem 30 vagyok már és az életben nem kapkodtak utánam a férfiak, ez csak a te fejedben létezik. Egy teljesen irreális képed van a valóságról. Hogy mennyi az alkeszek aránya nemek szerint, azt meg statisztikábol meg lehet mondani.
2020. márc. 8. 16:08
 49/51 anonim ***** válasza:
72%
Valószínű igaza van 47-esnek annyira tipikus amit írsz "egyedül vagy egy üres lakásban és görcsölve próbálsz társat találni" macskát, fasszkörhintat kihagytad csak szólok! ;) XD
2020. márc. 8. 16:26
 50/51 Lazy Lover ***** válasza:
33%
Valaki mondja már meg még is milyen karriert lehet ebben a fertő országban be futni? A dohány boltos haverom mondta a nők viszik a legtöbb italt rengeteg le csúszott alkolista nőt ismerek szinte többet mint férfit
2020. márc. 8. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!