Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A most 25-30 körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A most 25-30 körüli nők többségének tényleg nem lesz nagy valószínűséggel gyereke?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol sok ilyen nő van, meg máshonnan is sok ilyet ismerek, és persze vannak, akik eleve nem akarnak gyereket, másoknál viszont komoly aggodalom, hogy ők már biológiailag bőven szülőképes korban vannak(sőt ez lenne elvileg az ideális kor), de egyszerűen reménytelennek érzik, hogy valaha is legyen gyerekük, pedig szeretnének, csak nem találnak olyan férfit, aki szintén akarna. Engem is már több ilyen nő megkörnyékezett ,mert jól szituált vagyok, biztos pont lehetnék a számukra, de nekem eszem ágában sincs még gyereket vállalni , majd inkább 30-40 éves korom körül ráérek erre.Csak azt nem értem, h ezek a nők, h nem találnak valami 30-40 körüli fószert ,aki gyereket csinál nekik.
2020. márc. 8. 09:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
91%
Ja, szüljön mondjuk egy olyannak, mint aki azt írta, hogy közszférában azért van sok nő, mert ott lébecolnak. Egyrészt nem minden helyen van ez, másrészt meg ha így is van, egy családos nőnek nemcsak a munka van, hanem utána még a kisgyerek meg a háztartás. Amelyik férfi nem érti, hogy abban a pár évben neki kéne többet dolgozni, az ne akarjon gyereket.
2020. márc. 8. 10:23
 12/51 anonim ***** válasza:
64%

"Szerinted ki akar egy vén pasitol gyereket?

Undorító."

- aha a kérdező "viszon nem az", aki vén pasi létére akar majd gyereket majd valami 20 évestől?

Gondolkodj már egy kicsit, a kérdező a gáz aki hercegnősködik itt játssza az eszét, hogy mindenki tőle akar gyereket, (mert jól szituált) hagyjuk már... A való életben egyre kevesebb nő szül, vágyik rá, ez egy tendencia, ami nem olyan rég kezdődött. Aki meg arab ázsiai nőket hozza példának látszik, hogy nem volt ilyen országban pláne nem élt. Nem csak megszülni kell a gyereket, hanem nevelni, foglalkozni vele szociálisan, a minőség is fontos nem csak a mennyiség uram.

2020. márc. 8. 10:26
 13/51 anonim ***** válasza:
74%
Nálam 10 évvel öregebb férfitől nem akarok gyereket. A korombeliek meg így gondolkoznak ahogy te, mert még nem sikerült egzisztenciát teremteniük, amivel egy család biztos alapjai lehetnének. Inkább a férfiakra jellemző, hogy még élni akarnak, nem akarják lekötni magukat. Csak azt felejtik el, minél idősebbek vállalnak gyereket, annál nagyobb az esélye, hogy autista lesz.
2020. márc. 8. 10:30
 14/51 A kérdező kommentje:
Ja, el is felejtettem, h ezen az oldalon leírom, h jól szituált vagyok, akkor rögtön megköveznek.
2020. márc. 8. 10:30
 15/51 anonim ***** válasza:
66%

#7 sokan! Ezt látom sok helyen. Ismerősök is összejöttek 42 éves pali, 20 éves csaj, már fél éves a gyerek. Másik hasonlónál A csaj szeretne gyereket, de a pasinak már van kettő így ő nem akar de Hát azért együtt maradnak.

Másik ismerős csaj 27 évesen jött össze a 42 éves palival hát ott még csak összejöttek még kiderül hogy mi lesz.

És mennyi ilyen van még...

2020. márc. 8. 10:31
 16/51 anonim ***** válasza:
91%

De kedves kérdező, miért nem ignorálod őket? Kell segítség? Itt folyton megy a panasz a férfiaktől, hogy nem kellenek senkinek, neked viszont pont fordítottja igaz, a szerencsés kivételt gyarapítod.

Egyébként miért gondolod ha a korosztályod nem jön be most neked, a következő generáció lányai nem az anyagi potenciált látják majd benned? Az nem tudom miért megnyugtató egy férfinak hogy a csinos fiatal felesége valószínűleg kényelemből van vele.

2020. márc. 8. 10:42
 17/51 anonim ***** válasza:
16%
#15 jaja de oltás sem kell mert az rossz, meg fénnyel is lehet táplálni. Neked nem is kell gyerek.
2020. márc. 8. 10:43
 18/51 A kérdező kommentje:
56% Ezeket a rasszista szövegeket tartogasd másnak, mert nem csak gyűlölködő amit írsz, de még hülyeség is.
2020. márc. 8. 10:43
 19/51 A kérdező kommentje:

Nyilván nem csak kényelemből akarnak majd velem lenni...

Ettől függetlenül egy biztos egzisztenciára szükség van ahhoz, hogy az ember családot tudjon alapítani, h annak a gyereknek minőségi élete legyen, szóval sztem ez természetes,h alap dolog egy nőnél, amikor partnert keres a családalapításhoz.

2020. márc. 8. 10:47
 20/51 anonim ***** válasza:
84%

"Az anyaságot bízzák igazi nőkre gondolok itt a kelet ázsiaiakra, arab nőkre, török nőkre stb, ők még becsülik az anyaságot, családot, hűséget és ki lehet velük alakítani egy életen át tartó gyerek/otthon központú kapcsolatot."

Ja, mert a magyar férfiak pont arról híresek, hogy annyira családcentrikusak lennének, mint pl egy arab pasi, akinek magától értetődő, hogy inkább hülyére dolgozza magát reggeltő-estig, csak hogy az asszony és a gyerekei jól éljenek, egyetemre menjenek, stb. Nem arról, hogy itt gyakorin sírnának-rínának, hogy milyen szemét aranyásó az a nő, aki elfogad egy 300 forintos kávé meghívást.

2020. márc. 8. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!