Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A most 25-30 körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A most 25-30 körüli nők többségének tényleg nem lesz nagy valószínűséggel gyereke?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol sok ilyen nő van, meg máshonnan is sok ilyet ismerek, és persze vannak, akik eleve nem akarnak gyereket, másoknál viszont komoly aggodalom, hogy ők már biológiailag bőven szülőképes korban vannak(sőt ez lenne elvileg az ideális kor), de egyszerűen reménytelennek érzik, hogy valaha is legyen gyerekük, pedig szeretnének, csak nem találnak olyan férfit, aki szintén akarna. Engem is már több ilyen nő megkörnyékezett ,mert jól szituált vagyok, biztos pont lehetnék a számukra, de nekem eszem ágában sincs még gyereket vállalni , majd inkább 30-40 éves korom körül ráérek erre.Csak azt nem értem, h ezek a nők, h nem találnak valami 30-40 körüli fószert ,aki gyereket csinál nekik.
2020. márc. 8. 09:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
0%
Te melyik bolygón élsz #23? Azokról a férfiakról beszélsz akiknél a többnejűség egy alap dolog?
2020. márc. 8. 10:56
 22/51 anonim ***** válasza:
80%
56 % még vitára sem vagy érdemes, ha szerinted Európaban csak a feher nők járnak abortuszra, a többi makulátlan erkölcsű családcentrikus, hagyjuk már. Ezen a topkion is csak egy újabb ürügy, hogy alázd a szerinted értéktelen nő társaidat (általánosan) akikre azért ugyanakkor fájna a fogad is. Reméljük rád talál a szerencse külföldön.
2020. márc. 8. 11:01
 23/51 anonim ***** válasza:
82%
Fu az ilyeneket mint a #25 üldöztetni kéne.
2020. márc. 8. 11:01
 24/51 anonim ***** válasza:
12%

"Ja, mert a magyar férfiak pont arról híresek, hogy annyira családcentrikusak lennének"

Igen az európai férfiakkal is hatalmas problémák vannak, csak ez az egész onnan indult amikor a modern feminizmus szétrombolta a családokat, degradálta az anyaságot, gyerekvállalást, a karriert nyomatják mindenhol, a ribizli kultúrát stb, sok férfi igazából csak ehhez alkalmazkodott, bár nem akarom teljesen mosdatni őket mert vannak ott is problémák bőven.

2020. márc. 8. 11:03
 25/51 anonim ***** válasza:
14%

"56 % még vitára sem vagy érdemes, ha szerinted Európaban csak a feher nők járnak abortuszra, a többi makulátlan erkölcsű családcentrikus, hagyjuk már."

Nem mondtam hogy CSAK a fehér nők csinálják ezt, azt írtam ez többségében rátok jellemző.

"Ezen a topkion is csak egy újabb ürügy, hogy alázd a szerinted értéktelen nő társaidat (általánosan) akikre azért ugyanakkor fájna a fogad is. Reméljük rád talál a szerencse külföldön."

A női társadalom nem egyforma, a család centrikus nők nem értéktelenek és egy anya minden tiszteletet megérdemel nagyon tisztelem és becsülöm őket. Egy olyan "nőt" viszont semmibe nézek aki túl van 100 pasin és 5 abortuszon. Nem fáj a fogam semmilyen nőre van barátnőm és sose csalnám meg.

2020. márc. 8. 11:09
 26/51 anonim ***** válasza:
78%

Miért nem ugrasz a roma csajokra? 14 évesen már bátran szülnek, csak ebből áll az életük. Arra nevelik őket, hogy a férje le is bicskázhatja, azt is el kell néznie, mert a válás szégyen.

Igaz, hogy köztük is van, aki havonta jár kapartatni, de hát nem ez a fontos, hanem hogy a tiéd biztos megszüli, aztán elél a pénzedből.

2020. márc. 8. 11:26
 27/51 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok családcentrikus,nem is szültem,sosem vágytam rá.Viszont a férjemen kívül csak két pasim volt,és sosem volt abortuszom.Nem csak a ribik és az ősanyák léteznek(én kb. semmire sem tartom egyiket sem),van még ezer féle nő rajtuk kivül.
2020. márc. 8. 11:29
 28/51 anonim ***** válasza:
13%

"Miért nem ugrasz a roma csajokra? 14 évesen már bátran szülnek, csak ebből áll az életük. Arra nevelik őket, hogy a férje le is bicskázhatja, azt is el kell néznie, mert a válás szégyen.

Igaz, hogy köztük is van, aki havonta jár kapartatni, de hát nem ez a fontos, hanem hogy a tiéd biztos megszüli, aztán elél a pénzedből."

Van feleségem és sose csalnám meg, van gyerekem nem ugrok más nőre, nekem ők az első, értsd meg köszi. Attól meg nem leszel jó anya hogy szülsz össze vissza. Bár a normális anyagi helyzetű cigány nők sokkal család centrikusabbak mint a normál anyagi helyzetű magyar nők, ez is tény.

2020. márc. 8. 11:33
 29/51 anonim ***** válasza:
79%

"aki havonta jár kapartatni" Ez már mentális betegség. ennyire beteg elképzelései nem lehetnek valakiknek.

Komolyan hányinger kerülget, és ne haragudj, de nem hiszem el, hogy veled szóba állna NORMÁLIS nő.

A környezetemben csomóan vállaltak gyereket, normális, kedves párok, de a ti beteg alternatív valóságotokban csak a véres pokol dúl...de biztosan hazudok, mert magyar nő vagyok. Ahogy édesanyád és a többi nőrokonod is.

Horror lehet naponta ilyen elmebeteg monológokat hallgatni anyudnak.

2020. márc. 8. 12:21
 30/51 anonim ***** válasza:
84%
Az 56%nak szólt..
2020. márc. 8. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!