Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csupasz vagyok "ott". Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csupasz vagyok "ott". Mit gondoltok, ciki lesz majd? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél hét múlva a mi részlegünk megy csapatépítő "túrára". Erdei kepmingbe, ahol közös zuhanyzó van. Az a gondom, hogy a röpke 26 évemmel, én vagyok a legfiatalabb. Az utánam következő legfiatalabb 38, a többi mind 40-en felüli. A nők a természetesség hivei. 1-2 szőrteleníti a lábát, de a hónalját egyik sem. Gyanítom "ott" is megtartják. Nem tudom, mit fognak gondolni, ha a közös zuhanyzópa észreveszik, hogy én ott is leszedem. Nem akarom, hogy ez legyen majd az állandó téma. Már arra is gondoltam, visszanövesztem arra az egy hétre... vagy kitalálom, hogy gyenge a szőr, és rendszeresen elhullik.

Van valami ötletetek?

Ne nézzetek hülyének, sokszor olyan dolgokon botránkoznak meg, mint az orális szex, hogy az milyen gusztutalan. nem akarom, hogy e miatt esetleg k.rvának tituláljanak stb.

2010. júl. 24. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Zuhanyozz egymagad, végülis senkinek semmi köze hozzá,

szőrős vagy-e!!!!

Én szőrtelenítek mindenhol, és pár nyanya kedvéért

nem növesztenék szőrt...

Vissza ne növesszd!!!!!!!!!!!!!26/L

2010. júl. 24. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nem tudom. Én férfi vagyok, borotválom a farkam és a zacskómat, és rövidre gépelem az ágyékomon, és egyáltalán nem takargatom, pedig férfiaknál még ritkább az intim szőrtelenítés. De én azt gondolom, döbbenjen csak meg, aki akar, és érezze magát ő igénytelennek. Kifejezetten büszkén demonstrálom a sok dzsungeles csávó között azt, hogy bennem van ennyi igényesség és kurázsi, és lesz@rom a konzervatívokat.
2010. júl. 24. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

dexterox, hagyd már abba, kezd nemvicces lenni :)

kedves kérdező,

magasról le kell sz*rni, hogy ki mit szól hozzá.

az idősebb korosztálynál lehet, hogy már/még nem divat a csupaszság, de ha neked meg így kényelmes, akkor kinek mi köze van hozzá?

vagy próbálj meg akkor zuhanyozni, amikor ők már végeztek :)

2010. júl. 24. 21:47
 4/9 A kérdező kommentje:

én is azt vallom, hogy igényesebb, tisztább, szebb, jobb. de akik azt a zsungelt se képesek leszedni a hónuk alól, azoktól nem sok jót várok...

vissza nem növesztem, arról közben lebeszéltem magam, mert utána rosszul leszek, mire megint leszedem

2010. júl. 24. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
jólvan abbahagyom de akkor írj privat messaget
2010. júl. 24. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
írj te :)
2010. júl. 24. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:

attól hogy közös zuhanyzó gondolom van függöny, és nem is kötelező akkor zuhanyozni amikor mások...

visszanöveszteni meg kb ugyanolyan kellemetlen mint mikor először leborotválja az ember, mert ahogy egyre hosszabb viszket mint a fene és szúr amíg ki nem nő teljesen, sokáig tart.

tényleg sz*rd le mit gondolnak, én 42-60 évesek közt dolgozok ott vannak ilyen témák és tudják jól hogy a szőrtelenség most a divat. van köztük is aki borotválja.

2010. júl. 24. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok és borotválom az egész felsőtestemet és az intimet is.Engem is nagyon zavart,hogy a tőlem jóval idősebb munkatársaim meglátják és majd beszólogatnak miatta,de úgy döntöttem,hogy nem érdekel,végül is nem bújkálhatok azért mert igényes vagyok.Amikor meglátták a zuhanyzóban szinte mindenki tett rá valami megjegyzést,de nem bántót,inkább csak csodálkoztak.
2010. júl. 25. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Mindenki azt tesz a testével amit akar.
2010. júl. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!