Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is mindent a férfi áll vagy tegyem össze a két kezem? L
Az eddigi barátaimmal az volt,hogy vagy feleztük a programok,kaják árát (15-33 évesek) vagy nagyon ritkán meghívtak 1 valamire pl havi-két havi egyszer.
Viszont A mostani barátom mindig mindent fizet helyettem,meghív étterembe kajálni,ha vacsira rendel mindig rám is gondol,kérhetek bármit,boltban is bármit vehetek,programra megyünk állja belépőket,ottani kaját stb stb.
Annyira furcsa ez nekem,mármint hihetetlenül jól esik!! Végre igazi nőnek érezhetem magam,azt érzem a tenyerén hordoz és nem egy gazdag pasi ,csak el tudja magát tartani simán és még marad is neki így nem megterhelő ez neki.
Nekem amúgy ez annyira megdöbbentő mert tényleg gyakorin se olvastam még ilyet,hanem mindig az megy,hogy a mozijegyen át a zacskó chipsig mindent felezni szokás... meg régi baártaim is hasonlóan végig nézték,hogy kifizetek magmanak 300ft-ért vlaamit..
Van még más ilyen férfi is amúgy? Nők netek volt/van ilyen pasitok?
bár amúgy így sem kerülök neki többe havi 30-nál az tuti. Cserébe viszont én tényleg elkényeztetem őt.
30, mert szerinted ,ha én nyomok egy pirosat akkor rögtön 0% lesz? Elég sok ember nyomhatta meg a pirosat,hogy az legyen,de mindegy.
31, Az exem nekem is olyan volt,hogy kb semmit nem fizetett,maximum karácsonykor vagy szülinap stb. De alapvetően ment a felezés ,pedig ő nagyon jól keresett. Inkább elment és elszórakozta azt a pénzt a haverokkal,nekem meg nem tudott kifizetni egy doboz kólát sem...
Ezekután viszont tényleg nem lennék együtt ilyen férfivel megint.Szerintem nem nagy dolog,hogy havi szinten költs a barátnődre x Ft-ot.
35 , omg férfi vagy nő vagy? :D
eladni magad? Honnan írsz egy tanyáról,hogy eladás havi 20-30ezer ft?? :d Meg mintha csak ennyi érték lenne a kapcoslatunkba.
Amúgy meg 35 akkor te ne vegyél soha semmit a nődnek,mert akkor már megvetted,vagy fordítva ne fogadj el egy zsebkendőt se,ha ezt teszed nyújts át 20ft-ot cserébe,amikor lehúzod a wc-t is nézd az órát mennyi a víz fogyasztásod és hó végén osztozkodj xd
"Drága" (na nem nekem, szerencsétlen pasidnak) kérdező, ha olyan fenemód sok érték lenne a kapcsolatotokban, akkor nem erre vernéd itt magad. Gyakorlatilag kiírtál egy kérdést, amiben reklámozod, hogy te ettől hiszed magad nőnek, erre írták páran, hogy vannak olyan nők, akik ugyanígy működnek, de ők legalább ezt megélhetésnek tekintik. Mert ez lényegében véve ugyanaz.
Havonta 20-30 ezer forint az havonta 20-30 ezer forinttal több annál, amennyit én költök egy barátnőre.
Mellesleg te ezt nagyon okos kis poénnak szántad, de például mi külön kasszán vagyunk és felezzük a rezsit is, figyelj megosztjuk egymással az életünket a pénzünket nem kell. én elásnám magam, ha olyan szerencsétlen volnék, ha csak ennyiért (havi 20-30 ezer) tudnék magamnak nőt szerezni.
38, a gyerek költségeit is majd felezitek? vagy az már nem kell gondolom mármint gyerek? Csak egymás mellett élni amíg egymásra nem untok?
De gondolom akkor mindketten ugyanúgy kerestek? Vagy egyik netto 500 a másik 200? És akkor felezitek a lakhatást 100/100 ,kaját 50-50 , az egyik úgy él mint a kiskirály a másik meg pislog? :D vagy hogyan működik ez a mindig mindent felezünk egy életen át ? De ,ha a baártnődnek ez jó akkor örülj neki! Csak nem tudom majd a gyesből a nőd nem tudom hogyan fogja bírni ezt a folytonos felezést,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!