Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is mindent a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is mindent a férfi áll vagy tegyem össze a két kezem? L

Figyelt kérdés

Az eddigi barátaimmal az volt,hogy vagy feleztük a programok,kaják árát (15-33 évesek) vagy nagyon ritkán meghívtak 1 valamire pl havi-két havi egyszer.

Viszont A mostani barátom mindig mindent fizet helyettem,meghív étterembe kajálni,ha vacsira rendel mindig rám is gondol,kérhetek bármit,boltban is bármit vehetek,programra megyünk állja belépőket,ottani kaját stb stb.

Annyira furcsa ez nekem,mármint hihetetlenül jól esik!! Végre igazi nőnek érezhetem magam,azt érzem a tenyerén hordoz és nem egy gazdag pasi ,csak el tudja magát tartani simán és még marad is neki így nem megterhelő ez neki.

Nekem amúgy ez annyira megdöbbentő mert tényleg gyakorin se olvastam még ilyet,hanem mindig az megy,hogy a mozijegyen át a zacskó chipsig mindent felezni szokás... meg régi baártaim is hasonlóan végig nézték,hogy kifizetek magmanak 300ft-ért vlaamit..

Van még más ilyen férfi is amúgy? Nők netek volt/van ilyen pasitok?

bár amúgy így sem kerülök neki többe havi 30-nál az tuti. Cserébe viszont én tényleg elkényeztetem őt.

2020. márc. 2. 14:54
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Kitartani? Itt nem arról van szó..van keresetem,anyagi forrásaim,lakásom.Még külön is élünk, ő magának fizet egy lakást én a sajátomban élek,friss kapcsolat 2 hónapos. De töretlenül így megy,ha egésznap együtt vagyunk minden kajámat fizeti,megvesz mindent ami kell éppen.

Nem ezért vagyok vele amúgy meg,szóval nem tudom hogy jött ide a 30 ezerért jó szex sincs..Nyilván megismertük egymást,udvarolt,megszerettem a személyiségét ,mindkettőnknek szimpi a másik aztán kapcsoalt lett belőle és azóta így bánik velem. Ami számomra nagyon imponál. Kicsit sem érzem úgy,hogy ki lennék tartva,semmibe lennék nézve vagy lenézve.Sőt inkább úgy érzem,hogy nagyon szeret és nőként bánik velem.

Nyilván ki tudnám én is magmanak fizetni a kajákat,programokat,de számomra elveszne a romantika vagy nem tudom..

Ezzel is azt mutatja nekem,hogy gondoskodni akar a barátnőjéről,majdan esetleg a családjáról is,mert feljött témának párszor a család is és ő úgy van vele,hogy a férfinek képesnek kell lennie eltartani a családját.

Előző baártom aki idősebb is volt tőle hasonlóan keresett mint a mostani barátom mégis hó végére alig maradt pénze és maximum 2 db mozijegyre hívott meg. Volt hogy nem akart kifizetni nekem egy fél literes üdítőt ... és első randin is elfogadta,hogy fizessek. Ilyen fiúval nem tudom hogy lehetne családot alapítani.

2020. márc. 2. 15:30
 12/42 anonim ***** válasza:
83%

ha a férfi ellátja a nőt, akkor az kitartott...

ha a nő dolgozik, akár még 3 év alatti gyerek mellett is, akkor karrierista 3,14csa....

olyan cukik az emberek

2020. márc. 2. 15:35
 13/42 anonim ***** válasza:
35%
Nézd, neked ez imponál, én meg azt érezném ettől, hogy meg akar vásárolni és hogy nem kezel egyenrangú félként és ilyen emberrel nem akarnék többet randizni. Mások vagyunk, ennyi, hiába magyarázod, nem változtatsz meg egy olyan embert, aki máshogy gondolkozik, mint te. :)
2020. márc. 2. 15:38
 14/42 anonim ***** válasza:
32%

Ez túlzás, ez nem szeretet meg jaj de rendes, hanem konkrétan megvásárol téged, jó út arrafelé hogy birtokol és kiszolgáltatottá tesz, na meg egy lúzer, hogy esélyessé teszi hogy ne őt szeresd hanem a pénzét.

Szar helyzet szerintem.

2020. márc. 2. 15:45
 15/42 anonim ***** válasza:
78%

Az én kapcsolatomban is teljesen természetes. Eleinte, még nem dolgozott, tinik voltunk, akkor is igyekezett a nagyját kifizetni a költségeknek, de akkor még jobban osztoztunk. Én utaztam hozzá, a saját pénzemből, szóval az ottlétem alatt ő fizetett majdnem mindent.

Amióta dolgozik, kb kétszer annyit keres mint én, szóval nem is hagyná hogy én költsem a pénzt. Én költök a konyhára, minden mást ő fizet. Nem beszéltük meg hogy így legyen, csak így alakult. Ha hóvégén szüksége van rá,akkor egy-két hétig mindent én fizetek, a továbbiakban a vacsorákat, italokat belépőket ő fizeti, hacsak én nem mondom hogy én szeretném fizetni.

2020. márc. 2. 15:50
 16/42 anonim ***** válasza:
69%
"bár amúgy így sem kerülök neki többe havi 30-nál az tuti" Ezt egyértelmű, hogy valamelyik itteni kani tette fel.
2020. márc. 2. 15:54
 17/42 anonim ***** válasza:
10%

Havi 30nál nem kerülsz többe, mi?

A csajok simán elköltik azt a havi 30-at pár óra alatt a plázába, csak egy mozi, aztán eszünk valamit, aztán de tetszik ez a ruha meg nézzünk be oda is. És lám huss eltűnt a heti kereset.

2020. márc. 2. 16:39
 18/42 anonim ***** válasza:
14%
Tehát gyakorlatilag megvásárol téged, cserébe "elkényezteted" és te ennek örülsz. Ha nem jön össze vele a kapcsolat, legalább tudod, hogy van alternatív karriered a fizetős nénik között, ők pont ugyanezt csinálják, csak változatosabb férfikörrel.
2020. márc. 2. 16:55
 19/42 A kérdező kommentje:

17, nem arról van szó,hogy megvetetem vele a ruháimat is..

alapvető dolgokról van szó,mint írtam evés,ivás,programok. Nem várom el,hogy minden költségemet ő fedezze,mint új cipő és hasonlók,mert van keresetem nekem is.

Pont elég és sokra becsülöm azt,hogy amikor ketten vagyunk megveszi az ebédet,vacsit stb.Álltalában nem kérek nagy dolgokat .

Amúgy senkit nem akarok áttéríteni mint egyik felhasználó írta.

Én csak elmondtam,hogy nagyon nagyra értékelem és kíváncsi voltam,hogy van még ilyen férfi . De nagyon örülök,hogy azért akad egy pár :)

2020. márc. 2. 16:56
 20/42 anonim ***** válasza:
78%

Énsem állok szóba olyannal aki spúrkodik és fillerezget!

De ennek az a másik oldala ,hogy ha úgy alakul én is vissza hivom és nem felezgetek meg hasonlók.

2020. márc. 2. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!