Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy a jelenlegi kamaszok nagy része egy hatalmas katasztrófa?
21:22: Ezzel a helyesírás elemzéssel most aztán sokat segítettél. -.-
ON: Én a 21:00-s válaszolónak adnám a pontot. Nem kell katasztrófaként megélni, és könnyebb lesz elfelejteni a sérelmeket. :)
Hogy olyan apostoli-fílingem legyen: Bárányokat engedtél a farkasok közé. És ahelyett, hogy megoldást keresnél a problémára, csak óbégatsz. A világ sz@r. És? Régen sem volt sokkal jobb, elvégre Jézust is kinyírták, nem?
Van egy kissé hosszas gondolatmenetem, hogy miért is van "erkölcsi válság" de ettől most megkímélem a népet. :D
Konkrétan mi miatt cseszegetik a kisebbik lányod? A külseje miatt? Vagy stréber? Vagy csak simán visszahúzódó?
21:00 kommentelő vagyok.
Örülök, hogyha értetted mire gondolok. Elmondom, hogy 14 éves vagyok egyébként, és nekem is volt már hasonló kitörésem, hogy én senkinek sem kellek, a barátnőimnek már mind van barátja nekem meg nem, mert én nem vagyok elég jó, engem csak csúfolnak a fiúk.
Aztán anyu nem leült és nekiállt babusgatni, meg hasonlók, hanem leült velem, és rendesen mint egy felnőttel elbeszélgetett , ami által már másképp látom a dolgokat.
Szerintem te is próbáld meg felnőttként kezelni a lányaidat, értetsd meg velük, hogy nem dőlt össze a világ,.
De nem kell lehazudni a csillagokat az égről, hogy minden rendben lesz, majd eljön a szőke herceg..Mert ez baromság.
Mert ha meg mégtöbbször csalódni fog, akkor majd téged is okolhat, amiért oylanokat mondtál neki ami nem is igaz. Szóval én azt ajánlom simogatsd meg afejét adj egy puszit a homlokára, és tereld el a gondolatait.
Mesélj neki arról, hogy neked milyen élményeid vannak afiúkkal kapcsolatban. Mond el, hogy te is csalódtál jópárszor.Van az életbenm jó és rossz is. Ahogy mindenek úgy ennek is két oldala van. van egy jó és egy rossz.
Az már tőled függ hogy alakítod őket. Ennyi.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!