Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy a jelenlegi kamaszok nagy része egy hatalmas katasztrófa?
A társadalom valóban morális romláson ment keresztül, és a férfiszemszögből is ugyanilyen negatív a helyzet, mint amit leírtak feljebb (F24).
A társadalom fogyasztásra van programozva, amíg a mennyiség pótolja a minőséget, nem is fognak keményen megdolgozni 1 lányért és értékelni. Arról meg ne is álmodozzon egy fiú hogy egy lány valaha tenni is fog érte valamit.
Hol ismerkednek ilyen fiúkkal? Remélem azért nem diszkóba küldted őket, ma már az is mást jelent. Attól tartok hogy nem biztos, hogy annyira ártatlanok, mint amennyire annak látod őket...
Sokat írtál de konkrétan nem árultad el mik azok a gonoszságok amikkel megbántják a lányaidat.
Amúgy ha az én nővéreim annó sírva jöttek volna haza hogy "így a fiúk úgy a fiúk"...a következő dózist a szüleimtől kapták volna:
"Fiúzás helyett tanulnotok kéne és akkor nem is jutna időtök arra hogy rinyáljatok ilyesmik miatt."
"Szomorúan tapasztalom, mi megy ma itt... A két lányom hihetetlenűl gyakran sírva jön haza, csak azért mert egy fiú goromba volt velük, gonoszkodott, szavakkal bántották vagy megalázták"
1azért mert ők nemképesek normális párt találni attól még nemlesz mindenki gonosz
2vezeted a pontatlan kérdések táborát "gonoszkodtak"?
hogy a fba tudtál ilyen kérdést feltenni az h vki gonosz elég relatív fogalom
Tessék nézegetni ezt az oldalt, és ezután azt írni, hogy csak a kamasz fiúk vannak elcseszve.
Szerintem meg ez túl van dramatizálva. Most mivan akkor ha sírva megy haza, mert egy -egy fiú, ezt meg azt csinált? És akkor mivan? Majd kiheveri nem? De ha meg ott van és pátyolgatod, hogy jajj szegény picikém...stb.. akkor csak rosszabb lesz, mert a világvégének éli meg.
Ez olyan mint a kisbabáknál.
Mikor elesik, és te ijedten futsz oda hozzá, hogy jajj szegénykém, akkor persze hogy nekiáll sírni, mivel ő is érzi hogy baj van. De ha meg elesik, és te csak rámosolyogsz, és felsegíted, a kisgyerek sem kezd el sírni.. Remélem érted.
21:00
Valahól igazad van, lehet hogy tényleg túldramatizálom. Én csak jót akarok a gyerekemnek. De értem, hogy mire gondolsz.
Amíg két gyermekes családanyaként nem tud(sz) helyesen írni, addig ne várj mást másoktól se.
Egy kudarcra ítélt kamasz...
14/F ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!