Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék! Ti mit tennétek?
A párommal lassan már 5hónapja együtt vagyunk, heti egyszer kétszer tudunk együtlenni 1 esetleg 2 napra. Időnként nálunk, néha nálunk szoktunk lenni, viszont az “anyósjelöltem” mindig körülöttünk van, szeret velünk lenni. Ami nem is lenne probléma, ha nem vinné tulzásba. Nagyon szeretek vele beszélgetni, de azért kettesben is fontos lenne nekem, hogy több időt töltsünk együtt. Barátomnak nem tudom, hogy mondjam el, nem szeretném megbántani sem őt, sem az anyukáját. Ha valami tanácsotok lenne nagyon megköszönném.
23/L
Szerintem hosszú távon az lesz a megoldás, hogy összeköltöztök. Közösen, ketten persze.
Addig meg őszintén mondd el a barátodnak, hogy mi zavar. Legyetek többet házon kívül, randizzatok stb.
Hát a barátodnak már rég le kellett volna építenie az anyukát.
Mondd meg neki, ő meg beszéljen végre a kedves mamával.
Egyébként az anyósjelölt is észrevehetné magát!
1/5
Szeret beszélgetni, érdeklődni, nem rosszindulatból.
Én elhiszem kérdező, de akkor is lehetne annyi esze, hogy két ellentétes nemű, huszonéves fiatal szeretne kettesben lenni!
Szerintem ő is így volt vele régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!