Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 35 évesen drogfüggő vagyok, és nem tudok leszokni, akkor csak drogos lányokkal érdemes ismerkednem?
# 19
"De miért akarnál nem drogos lánnyal összejönni?"
Hát azért mert ez amit csinálok már fenntarthatatlan. Max pár évem lehet vissza ha így folytatom.
Viszont egyedül leállni nem tudok, mert már évek óta próbálkozok. Elfáradtam.
Elvonóra pedig nem megyek be, mert nem tudok más emberekkel együtt lenni hosszabb távon, mivel az egyedüllétet szoktam meg. Ez a szociális fóbiám olyan erős, hogy inkább csövezek kint elhagyatott házakban, vagy fagyok meg egy árokparton - mint hogy bemenjek a rehabra. Mert nekem annál a csövezés is jobbnak tűnik..
Szóval azért akarok "nem drogos" lányt, mert azt látom hogy csak egy ilyesmi kapcsolat mozdíthat már ki.. Nem látok semmi más amiért érdemes lenne..
De ahogy írták is, erre kb annyi ez esélyem mintha lottóznák, és nyernék. Szóval jobb ha elfogadom a sorsom..
És te mit tudnál adni ennek a lánynak?
Az egész nem stimmel, csak megmagyarázod magadnak, miért nincs esélyed leszokni, ráadásul ez már/még ismeretlenül is az ő hibája a logikád szerint.
Ha tényleg annyira tudnád szeretni ezt a leendő lányt, már előre elkészíted, megjavítod, megőrzöd magad neki, mint egy ajándékot, és üdvözletként nem egy nagy zsák terhet akarsz áthárítani rá, hogy vigye helyetted, te meg majd panaszkodsz és hibáztatod.
En is drogoztan régen... es sok ilyen baratom van aki meg mindig.
Ez a "miatta letennem" egy nagy hazugság.
Csak egy franko kis kifogas arra hogy most miért nem... vagy amugy miétt nem.
Csak 1 ember miatt fogod letenni ha le fogod és az te magad vagy. Sem anyad, sem egy szerelem miatt nem fogod. Csak tönkre fogod tenni a másik életét is.
Soha nem lesz normalis barátnöd.
Az a baj hogy te ugy gondolkozol hogy azért kene normális csaj hogy le tudj erte szokni....pedig ugy kéne hozzáallni hogy azért kéne leszokni hogy egyszer valaha lehessen normalis nő az életedben és családod.
Nem fogsz egy nő miatt leszokni. Pláne ugy hogy alitolag egyedul szeretsz lenni igazán nem szereted az embereket magad korul ezétt em mész elvonóra (újabb kofogás) de akkor minek kell párkapcsolat?minek kell melléd nő ha egyedul szeretsz lenni?
# 24
"minek kell melléd nő ha egyedul szeretsz lenni?"
Hát már volt egy barátnőm, és vele nem ez volt. Egyedül szeretek lenni, de ennek ellenére most is szüleimmel élek és kb megfulladok itt, mert olyan szabályok vannak. Viszont még ha mindent el is vágnak/zárnak tőlem akk is tovább drogozok, és nem tudok leállni. Sokszor van hogy arra várok h elaludjanak, és éjszaka el tudjak innen menekülni.. Most is egy börtönben érzem itt magam, de ezt már megszoktam.
Szóval a volt barátnőmmel mentünk erre-arra, még nála is laktam egy rövid ideig, és azt éreztem igazán élek. Akkor mehettem oda, és ahova akartam.. konkrétan szabadnak éreztem magam. Szóval nem az van hogy egyedül szeretek lenni, de idegenek közé biztos nem megyek egy bentlakásos rehabra. Mivel annál jobban érzem magam úgy is hogy kukákból eszek, és kint alszok az erdőbe.
# 23
Talán igazad van. Nem való nekem rendes kapcsolat.. Majd csak véget ér ez az egész.. Egyszer talán megmenekülök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!