Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 35 évesen drogfüggő vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 35 évesen drogfüggő vagyok, és nem tudok leszokni, akkor csak drogos lányokkal érdemes ismerkednem?

Figyelt kérdés

2020. febr. 27. 09:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
# 10 Ok. Köszi. Az lesz. _Nem is értem miét gondolkodok ilyen butaságokon :)
2020. febr. 27. 09:46
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Látod? Ennyi
2020. febr. 27. 09:54
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, de legyszi ne szaporodjatok es tegyetek tonkre valaki artatlan lelek eletet.
2020. febr. 27. 09:59
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy "drogos". Aki kicsit is kéoben van a temában az tudja hogy ilyen nincs. Milye drogot használsz? Rohadtul nem mindegy...
2020. febr. 27. 10:02
 15/30 A kérdező kommentje:
# 14 Háát nem tudom, ami épp van. Ezek ilyen dizájner drogok, kb havonta más van. Ezek olcsók, és kiütnek. Ez a lényeg. Ha nincs akkor iszok, vagy szívok, akár sima füvet, vagy hasist is. Ha hozzá tudok jutni heroint is nyomok már...
2020. febr. 27. 10:06
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

Persze, egy szép lány majd pont egy középkorú, drogost, alkeszt akar megmenteni ,😅😅😅😅

Jó dolog másra várni?

2020. febr. 27. 10:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

,,Simán csak ne használd. Ha szarul vagy, majd elmúlik. "

Eszedbe ne jusson ilyen tanácsokat osztogatni! Tudod te miről beszélsz ? Életveszélyes következményei lehetnek, ha valaki orvosi felügyelet nélkül teszi le az alkoholt vagy a drogot. Láttál már deliráló beteget? Akár intenzív ellátásra, szervtámogatásr, gépi lélegeztetésre, és szedálásra is szükség lehet. Láttam ebbe belehalni már pár embert!

~egy intenzív osztályon dolgozó nővér

2020. febr. 27. 10:18
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, mindenki elítéli a drogot, de Te benne vagy és a kérdésed nem a droghasználatra vonatkozik.

Ha drogos lányokkal ismerkedsz vélhetőleg csak erősítitek egymásban ezt a szenvedélyt és előbb-utóbb ez végleges lehet.

Próbáld magad motiválni valamivel, bármivel, ami afelé hajt,hogy részt vegyél egy drogelvonón.Anélkül esélyed nincs arra,hogy nem droghasználó lánnyal alakíts kapcsolatot.

2020. febr. 27. 10:25
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarnál nem drogos lánnyal összejönni? Ha te is csinálod,akkor mi bajod van azokkal a lányokkal,akik szintén élnek vele? Korábban én is hasznàltam ezt-azt,és kifejezetten idegesítettek a józan emberek.Sokkal több közös témád lenne egy drogos lánnyal,és boldogabb is lennél.Lehet együtt könnyebben leszoknátok.Habár nem tudom milyen drogról beszélsz,mert azért nem mindegy hogy fű vagy heroin...
2020. febr. 27. 10:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs most olvastam,hogy mindent.
2020. febr. 27. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!