Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan személy az életetekben akire akár évekig gondoltatok?
Milyen szerepet töltött be az életetekben?
Én egy olyan fiúra gondolok megszakításokkal, akivel sosem volt köztünk semmi, mégis mindig úgy alakítja az élet, hogy eszembe jusson.
Ismerős. :)
Bár most jó pár helyen leállás van a munkahelyeken. Teljesen érthető, ha nem kell menni dolgozni. Most a munkahelyek több mint 70%-a nem is üzemel. A gyárak sem, mivel nincsen megrendelés és szállítás. Félig meddig én is örülök neki, hogy nincsen meló, ennyi előnye van a több száz emberrel való együttlétnek egy gyárban. :D
A szitu is ismerős. Én nem rég tudtam meg, hogy a mostani munkahelyemen dolgozik valaki, akivel korábban együtt dolgoztam, és remekül megvoltunk együtt. Sőt, talán túlságosan is. Érződik a hiánya azóta is, nap mint nap. Biztosan azért, mert az előtt sosem éreztem mással kapcsolatban ilyet. A múltkor, mintha Őt láttam volna a munkahelyemre beérve, ott ült. Az előtt és azóta sem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá.
Talán... A te eseted is valami ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!