Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ebben az esetben? (lent)
Természeretesen extrém esetben megtörténhet, de ha abból indulok ki, hogy mi egy éven keresztül védekezés nélkül csináltuk, mire végre teherbe esett a nejem, akkor igen kevés az esélye. Persze van aki fogékonyabb.
Szerintem nem lesz gond.
"Az előváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet, mivel a prosztata termeli. Feladata, hogy síkosítsa a hímvessző végét, a makk felületét. Ez a váladék jóval hígabb, mint a spema, és színtelen.
100%-ig nem lehet kizárni a terhesség valószínűségét, ebben még a szakirodalomban is vitatkoznak. Tehát célszerű védekezni a behatolás előtt, ajánlom az óvszert, vagy a fogamzásgátló tablettát, bár ezt a barátnődnek a nőgyásza írhatja fel. Ha a barátnőd szűz, attól amúgy ugyanúgy teherbe eshet, ez csak az első szeretkezésnél fog számára egy esetleges enyhe fájdalmat okozni."
ezt én sem tudom eldönteni.
a barátom engem csak ujjal elégitett ki, ha előtte magához ér és bekerül az előváladék teherbe lehet esni. ez 4 hónapja volt, s félek.bár rossz dolog attól félni, hogy terhes vagyok, örvendek, hogy hasonló esetüre akadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!