Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szimpatikusak az "akadémista" férfiak, fiatal
kutatók, előadók, akik elsőre kissé félszegnek
tűnnek?
Figyelt kérdés
Akikre gyakran mondják, hogy olyan kis "szerencsétlennek" tűnnek, pl. hadarnak, és gyakran sokkal fiatalabbnak tűnnek, vagy nem eldönthető a koruk, "kölyökképűék", de öltözködésben idősebb korosztály stílusa jellemző.
Érdekelne, hogy vannak mások is akiknek kifejezetten bejön ez a típus, vagy csak nekem van szélsőséges ízlésem. :)
Valahogy mindig el tudnak varázsolni gondolatban, másoktól még nem hallatom ezt.
5ösnek,menj gombászkodni az erdőbe ott sok a hozzád hasonló tud ott fönn a fán,a "társadalmi ranglétra"ott is működik...tapló
2020. febr. 24. 10:11
12/36 anonim válasza:
Én kutató vagyok, de egy ilyen srácot se ismerek, se korábban,egyetem alatt, se most a munkahelyemen. Nekem ez egy kissé sztereotípia szerűnek tűnik. A kutatók is ugyanolyan emberek, mint bárki más, külsőre, stílusban, személyiségben sokfélék. A környezetemben senkire nem illenek azok a sztereotípiák, ahogy az emberek elképzelik a tudósokat. Pedig ez egy kicsi ország, elég jól ismerik egymást az akadémiai körökben mozgók. Nem találkoztam még ezzel a típussal, amiről beszélsz, de a kérdésre válaszolva nem jönne be.
2020. febr. 24. 10:16
13/36 anonim válasza:
#2 vagyok, én orvosira járok, az első pár években az elméleti intézetekben egy csomó olyan oktatónk (phd hallgatók, fiatal kutatók) volt, mint akikről a kérdező írt. Nekem személy szerint tök szimpatikusak voltak, hiába nem öltönyös-béemvés alfamacsó hímállatok, akik 12 éves koruk óta árulják a lelküket valami multicégnek kőkemény pénzekért. Inkább kicsit autista/aspergeres beütésük volt (ami hasonló nőként engem abszolút nem zavar), látszott, hogy szorongtak, feszengtek attól, hogy ki kell állni előadni valamit, de személy szerint mindig imádtam, ha egy férfi annyira elhivatott egy téma iránt, hogy totál izgatott lesz, ha beszélhet róla még akkor is, ha valami halálosan unalmas dologról van szó.
2020. febr. 24. 10:26
14/36 anonim válasza:
Az igazság h minden témának van érdeklődése és vmekkora népsürűsége is a kérdés csak az h te mennyire teszed őket érdeklődők érdekekeltté-tartva kötelező formákat szabályokat és kötöttségek...,és nem feledve h "minden ember vki" Yves Montand
2020. febr. 24. 10:51
15/36 anonim válasza:
Én odáig vagyok értük :)
25/N
2020. febr. 24. 12:55
16/36 anonim válasza:
Itt sokkal többen írják h igen a valóságban meg digidugi van mással....
2020. febr. 24. 16:48
17/36 anonim válasza:
Hehe, bejönnek! 🤗
2020. febr. 24. 19:36
18/36 anonim válasza:
Vőlegényem pont ilyen típus, fejlesztő mérnök. Nekem pont az tetszett meg benne, hogy nem egy magától kinyúlt pö..csfej. (Magas, vékony testalkatú, szemüveges.)
Valaki itt lúzerezett, szóval csak megsúgom, 600 nettó + cafeteria a keresete multinál (27 éves).
2020. febr. 24. 20:01
19/36 anonim válasza:
Mikor fiatal voltam es ok is, taszitottak kifejezetten, foleg azert, mert mindenki nekik szant, ok is.
Most harminc evvel kesobb nem nyominger dolog jol tanulni es okosnak lenni, es eleve nem Woody Allen kategoriasok mar.
Neha felizgat egy riportban, mikor okos, es nem akar vicceskedni, csak odavet valami nagyon vicceset. Akkor elkepzelem, milyen lehet egy ilyennel valami rendezvenyen kozos satorba kerulni ittasan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!