Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Találkoztunk másnap bejelolt, visszajeloltem. Integetett messengeren visszaintegettem, küldött egy gifet, kb 8 óra múlva válaszoltam egy giffel, aztán ő kb fel óra múlva megint küldött egy gifet. Én ezt annyira nem vágom.. :D ez kb 13 évesen csináltunk. És 20L vagyok o meg kb 22F2020. febr. 5. 17:16
1/8 anonim válasza:
Mert ostoba...már rég tiltottam volna, azért ennyire nem kell ragaszkodnod hozza
2/8 A kérdező kommentje:
Ja csak nem akarok bunkó lenni és még tuti fogunk találkozni:/
2020. febr. 5. 17:21
3/8 anonim válasza:
Hat írd meg neki, h bocsi tok kellemetlen amit csinálsz!
4/8 A kérdező kommentje:
Azóta kuldott meg egyet wtf:D de nem akarom megbantani :/
2020. febr. 5. 20:33
5/8 anonim válasza:
a végén meg szexelsz vele meg hozzámész, nehogy megbántsd
6/8 A kérdező kommentje:
Nah pont ez a baj :D nem tudom h akar-e vmit tőlem... Csaknem akkor talán elorukkolna vmi értelmesebbel
2020. febr. 5. 20:59
7/8 anonim válasza:
de ez miért fontos? ez már rég ki kellett volna, hogy ábrándítson...mit vársz egy ilyen után hosszútávon?
8/8 anonim válasza:
Talán mert éretlen, és te is, hogy nem írod meg neki, kommunikáljon kicsit értelmesebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!