Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon helyes férfi ismerősöm, akivel el kezdtem beszélgetni,interneten. Belemegyünk mélyebb témákban is, de egy idő után nem reagál semmire. Majd később megint felbukkan. Vízöntő férfiről van szó. Minden nap rá gondolok. De sajnos úgy éreztem, hogy sehogy sem fogom tudni közelebb hozni magamhoz. Ti mit tennétek a helyemben?

2020. febr. 23. 18:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de remélem nem vetted komolyan. Abból hogy vizöntő semmi sem következik.
2020. febr. 23. 22:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Dehogy vettem komolyan :) Értem már..
2020. febr. 23. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!