Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnrk az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnrk az emberek mások életévrl foglalkozni, ahelyett, hogy a sajátukat egyengetnék?

Figyelt kérdés

Èn azt nem értem, ha valski egyszerűen egyedül érzi magát jól és kieggyensúlyozottan az miért egyből bu..i? Mert márt a tököm kivan, hogy most meg ez kering rólam!

De most tényleg miért kéne nekem akár ki is amikor volt nem egy példa rá, hogy frlesleges próbálkozás mert vagy én kapok agyvérzést vagy a végén kinyírok valakit! Szerintem tökéletes életcél nrkem, hogy végzrm a munkám amég be nem üt a baj és ki nem nyírnak ha meg nem annál jobb, addig meg dolgozok keresem a pénzt és ammenyit akoarok elköktök a többivel kiegészítem anyumékat és ennyi! Nekem teljesem kielégíti ez ag életem munkám során megkapom az adrenalin adagom, szabadidőmbdn pofozgatom a házam!

Meg egyébként is legutóbbi tapasztalatom mi volt 19 évesen azt meri mondani nekrm a csaj ráadásul 4 hónap utan, hogy költözzünk el mert ő nem akar szüleim meg tesómék mellett élni mikor egy rossz szót nem szóltak, meg mennyünk közös számlára mikor nrm keres semmit! Hát én komolyan mondom nem is tudom mit képzelnek magukról a mai nők, hogy az emberek 99% a 2 perc alatt az úját szopná ha azt kéne csinálnia mint nekrm erre van pofája sok embernek vádaskodni felettem, de a pénz az kelle nekik!

Szóval akkor nekrm azért kéne szívni,hogy a mai társadalom elvárásainak megfeleljek?

2020. febr. 23. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt teszed szóvá, amit te magad is csinálsz. Ha te nem foglalkoznál mások életével, akkor azzal se foglalkoznál, mások mit beszélnek rólad, mit hisznek rólad. Amikor ezzel foglalkozol, másokkal foglalkozol.
2020. febr. 23. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak a saját sz×ukkal szembenézni, mert nem tudnak megoldást rá találni, így jobb a másikéval bajlódni.
2020. febr. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!