Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem szeretek másokkal foglalkozni és nem szeretem ha átjönnek a párom barátai?
Attól még, hogy átmennek a párod barátai még nem kell velük foglalkoznod, átmehetsz másik szobába vagy szervezhetsz magadnak akkorra programot. Szerintem az okozhat gondot, ha az ember rugalmatlan, engem biztosan rosszul érintene, ha a saját otthonomba nem hívhatnám át néha a barátaim csak azért, mert a társam képtelen néha alkalmazkodni hozzám (nyilván nem heti 3-4 alkalommal hívok át embereket, az még nekem is sok lenne a barátaimból :D).
A férjem se mindig lóg velünk ilyenkor, csak ha kedve van hozzá, fordított helyzetben dettó, amikor az ő barátai jönnek át, simán van, hogy inkább átmegyek a hálóba olvasni/filmezni, sose volt ebből sértődés.
Nekem szerencsére egy barátom sincs, sose értettem a dolog lényegét - engem is zavar, általában megfordul ilyesmi a fejemben: "Miért is kell ezzel foglalkoznom? , Abszolút nem érdekel. , Miért maradtam itt!?"
Szóval rájöttem, hogy inkább lelépek, és elvagyok magamnak, csinálok programot, vagy akkor intézem el, amit kell.
27/F
Én sem kimondottan csípem.
A barátai nagyon jó fejek egyébként, de jobb szeretem, ha legalább itthon nyugi van.
Egyébként akkor sincs sértődés, ha én aznapra elmegyek pl. túrázni :) sütök nekik valami sütit, aztán lelépek a hegyekbe.
Ez fordítva is működik, ha a páromnak nincs kedve a barátnős beszélgetést hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!