Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen egy nő már öregnek számít?
Vállalom a kötelező rossz szerepét. Igen, 30 évesen már felnőtt egy nő és nem olyan vidám, önfeledt mint mondjuk egy 22 éves. Ekkorra már tele van a hócipője mindennel, követelőző és nem lehet vele olyan jól viccelődni.
Tehát ahhoz, hogy ne legyél öreg ennyi idősen, próbálj meg vidám lenni, nyitott és legyen benned valamennyi játékosság.
Lehet, hogy ez csak én vagyok, de valahogy huszonévesen a nélkülözésben, az egyetem melletti munkavállalásban és a karrierem elkezdése közben rohadtul nem voltam önfeledt. Azt sem tudtam, hogy lesz-e belőlem valami, jól akartam kinézni, de nem sok pénzem volt még egészséges ételekre sem.
A saját otthonomban, befejezett tanulmányokkal, jó munkahellyel és megfelelő fizetéssel azért sokkal kivirultabb vagyok. És ezt 27-28 éves koromra értem el. Az emberek is normálisabban bánnak velem, nem mindig csak a bulikázás meg az alkalmi miatt akarnak ismerkedni, hanem egyre több emberrel tudok kulturáltan ismerkedni. Sosem gondoltam, hogy lesz ilyen életem is. 20-23 évesen biztosan nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!