Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok kevés ehhez az élethez?
Figyelt kérdés
Mindenki megtalálja a számítását az életben, nekem ez nem jön össze. Hiába volt már kapcsolatom, egyik se jött össze. Unom már egész életemben még mindig a társkeresőket alkalmazzam, csak hogy találjak végre én is valakit. lassan 30 évesen. Legutóbb is elhittem hogy végre én is kellek valakinek, de kiderült hogy nem. Utána elgondolkodtam azon, hogy hogy is gondolhattam én hülye, hogy majd pont neki leszek jó, mikor világ életemben mindenhol elutasításban részesültem. Hiába foglalkozom magammal, még se vagyok elég jó. Pont azért utálom az életet, és magamat is.2020. febr. 20. 13:55
11/18 anonim válasza:
A túláradó negativizmusod taszító.
Nem várhatod mástól, hogy egyenesbe rakja az életed. Ezt magadnak kell megoldanod, aztán jönni fog a kapcsolat is.
12/18 A kérdező kommentje:
Persze, mert másnak akinek van valakije nem kell azon gondolkodnia lassan 30 évesen hogy örökre egyedül maradhat, mert ők már megtalálták az igazit.
2020. febr. 20. 14:48
13/18 A kérdező kommentje:
Amúgy sose rakott rendbe senki, amikor jártam valakivel, állandóan dicsért, bókolt, amitől hirtelen megnőtt az önbizalmam, és a magamba vetett hit is. Akkor elhittem magamról, hogy na végre szerethető vagyok. De mindez miután szakított velem, ez megszűnt bennem.
2020. febr. 20. 14:50
14/18 anonim válasza:
Amíg ennyire nem találod fel egyedül magadat és ennyire érződik, hogy egyedül nem vagy boldog, addig sosem lesz normális kapcsolatod. Amíg egyedül nem vagy boldog, addig párkapcsolatban sem leszel az.
15/18 anonim válasza:
Mostanra bizonyára kaptál 27 privátot, tessék válogatni közöttük.
16/18 anonim válasza:
Ne keseregj! Minden nap más... Holnap lesz új erőd! Keress valami programot, túrázás, sport.. Vmit.. Ott lehet értelmesebb fickókkal is találkozni...
17/18 anonim válasza:
Ne mást figyelj, hanem magadat. Magadnak felelj meg. Fejleszt az önbizalmadat.
18/18 anonim válasza:
Te azokra vagy irigy akiknek van valakijük,ők meg azokra akiknek sok pénzük van,azok meg azokra akiket nem a pénzükért szeretnek.Mindenkinek megvan a maga problémája,nézőpont kérdése..Abban igaza van mindenkinek hogy amíg ilyen negatív érzéseid vannak,senkit nem tudsz bevonzani magad mellé...tanuld meg értékelni önmagad,és amid van..Lehet neked semminek tűnik,másnak meg mindent jelentene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!