Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz lehet, amit mondott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet, amit mondott?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel kb. egy éve vagyok együtt. Nagyon szeretem, számomra ő a legérdekesebb ember akit ismerek, viszont nem monogám (ezt már a korai időszakban elmondta, szóval ha valaki elítéli ezt azt megértem, de most nem ez a lényeg.) Viszont nekem elég nehéz ezt elfogadni, pedig annyi időt tölt velem amennyit egyik exem sem, pedig ez távkapcsolat. Rajtam kívül még egy másik lánnyal van kapcsolatban de vele még nem találkozott élőben, viszont kb. minden nap beszélek ezzel a lánnyal és igazában nagyon kedvelem.

De még így sem érzem ezt fairnek, és néha vitázunk róla. Tegnap azt mondtam, hogy ha lenne egy olyan ember aki pont olyan mint ő de aki csak velem akarna lenni akkor nyilván azt választanám, de szerinte aki olyan mint ő és nem akar több nőt, az hazudik. Ő nagyon domináns személyiségű, igazában erre épül az egész kapcsolatunk, mert én pedig nagyon szubmisszív vagyok, bár persze nem csak ebből áll az egész. Mondtam, hogy igazában attól félek, hogy lecserél valaki másra, de azt mondta, hogy soha nem fog otthagyni. Szerintetek igaz, hogy az ilyen férfiak soha nem elégszenek meg egy nővel? Igazából csak maga a tudat zavar, mert egyébként kapok tőle annyi figyelmet, mint egy normál kapcsolatban, és tőle minden téren sokkal többet kaptam már, mint a monogám kapcsolataimban.

2020. febr. 19. 16:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szánalmas az egész, úgy, ahogy van!...
2020. febr. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!