Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezne ha nekem ilyet mondott az exem, akkor másnak nem mondott ilyet illetve jobban bánt vele?
Figyelt kérdés
Az ex barátom nekem olyat mondott hogy kikötözne hogy ne tudjak csak úgy bárhova menni, meg hogy megerőszakolna, meg elrabolna. Azt mondott másnak nem mondott ilyet, és mióta ő szakított velem, rosszul érzem magam, hogy bezzeg engem semmibe vett, másnak meg még semmi bántót nem mondott. :(2019. júl. 22. 16:42
2/9 anonim válasza:
Az exed komplett pszichopata és nem hiszem hogy mással ne lett volna agressziv. Lehet még rosszabb is volt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert akivel előttem volt évekig együtt voltak.
2019. júl. 22. 16:51
4/9 anonim válasza:
Bánt a lóf..szt jobban mással. Ezzel pont azt akarta elérni, amit sikerült is, hogy te is elkezd semmibe venni magad és a végén ha eleget zaklat és önti a fejedbe a marhaságait, akkor visszamenj hozzá és azt csinálja veled, amit akar...
Az ilyen emberrel meg kell szakítani a kapcsolatot és zéró kommunikáció, hacsak nem akarsz magadnak ilyen életet.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy azért szakított, mert azt akarja, hogy visszamenjek hozzá.
2019. júl. 22. 16:55
6/9 A kérdező kommentje:
Meg azt mesélte hogy a volt barátnőjének mennyi mindent eltűrt, milyen kedves volt hozzá, de a lány a szexben nem kényeztette őt, csak ő a lányt. Meg amikor együtt voltunk is is egyszer azt mondta hogy kíváncsi lenne rá hogy most mit csinálhat.
2019. júl. 22. 16:57
7/9 anonim válasza:
Létezhet. Lehet, hogy a többinek volt némi önbecsülése és a második ilyen után kivágta volna, szóval náluk nem volt nagy a szája, aztán és te voltál az első olyan lábtörlő, aki többször is eltűrte tőle.
8/9 anonim válasza:
Nagyon-nagyon örülj, hogy vége lett és ne őröld magad amiatt, hogy másnak mondott-e ilyeneket, vagy csak Neked. Rázd le magadról ezt a terhet és ismerkedj!
F.
9/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ő csak a szexuális fantáziájáról beszélt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!